Merhaba arkadaşlar günlük kullanımda photoshop ve tradingview kullanıyorum elimde samsung g3 180 hz bir monitör var laptopuma göre renk kalitesi görüntüsü berbat 7-12k arası renk kalitesi üstün olan bir monitör arıyorum yardımcı olurmusunuz
Son 2 haftadır olmaya başladı ve son gündür bilgisayar 10-15 dakika açık kalıyor ve mavi ekran format attım driverları sıfırladım w11 di 10 yükledim herşeyi denedim ama sorun ne anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba altyapım telekom 1000mbps veriyor şuan güncel olarak türknet kullanıyorum memnunum 1-2 hafta önce netspeedten geçtim fakat 700 lira fiyata 100 almak istemiyorum bu fiyatlara 500-1000 mbps alabileceğim iss önerebilir misiniz?
hocam yüklü direkt windows update ile yaptım wifi driverını flashla kendim yükledim
1746044048
hayır
1746044104
hayır hocam biliyorum maks aldıgım 13-14 steamda falan ama son 1-2 aydır böyle anlamıyorum örnek 20 dakikadır öyle
yok hocam bu böyle değil bu sorun zaten 2-3 aydır var biliyorum 12.5 olduğunu hep böyleydi yani bişey indiremiyorum o yüzden formatladım şuan yine aynı
Arkadaşlar Merhaba hp victus 16 bir laptopum var bide netspeed 100 mbps internetim speedtestte bu sonucu ortalama 90-100 arası alıyorum bilgisayarda bişey var dedim format attım yok google chrome indirmeye çalışıyorum 1 saat söylüyo speed test alıyorum 100 ama çok saçma ya çözemedim bu sorunu...
kanka kimse adam akıllı bişey önermemiş ajaz199 attack shark x3 ajazz 139 darmoshark m3s m3 ikinci el bulabilirsin biraz daha bütçe arttırıp vgn f1 pro veya endgame xm2we alabilirsin ikinci el
HP Victus 16-E1014NT Modelinde bir laptopum var cs için 1280x960 çözünürlük oluşturmak istiyorum cru ile oluşturunca csyi girip seçince siyah ekranda kalıyor nvidia panelinde ekran çözünürlük kısmı yok omen hub programında graphic swicher kısmıda yok nerden yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim