bay hickimse isimli üyenin son içerikleri

1. B

Çözüldü✓ Fan Takarken PC Çalışmamaya Başladı

Q-flash bios özelliğiyle ankartımın güncele yakın biosu yükledim fakat gene ekran gelmedi biraz araştırdığımda DDR5 sistemlerde ram öğrenme diye bir şey olduğunu öğrendim 2 ram takılıyken bazen sonsuz döngüye girebiliyormuş tek ram ile açtığımda 3-5 dakika sonra ekran geldi kapatıp tekraradan...
  2. B

Çözüldü✓ Fan Takarken PC Çalışmamaya Başladı

3'lü antec fanını alta takarken pc açılılmamaya başladı fanlardan biri dönmüyordu. Fanı komple çıkardım açmaya çalışıyorken ekran gelmiyor hiçbir şekilde nedeni ne olabilir bios pili çıkarıldı ekran kartı ve Ram çıkar tak yaptım olmuyor.
  3. B

Bilgisayarınızda Geçerli Saat Doğru Olmayabilir Hatası Alıyorum.

Merhaba Ağ sorunları tanılamak istediğimde ekteki hatayı almaktayım bios güncel saat ve tarihte doğru durumda , servislerden ve tarih ve saat ayarlarından sürekli ayarlamama rağmen ne yaptıysam bu hatayı alıyorum. Açıkçası saat ve tarih güncel olmasına rağmen bu hatayı vermesinin nedeni nedir...
  4. B

Monster Abra A5 v17.2 disk görünmemesi sorun

Bilgisayarıma format atmak istiyordum fakat windows kurarken disk gözükmüyor şuan kullanırken diski görebiliyorum ama diski sıfırlamak istediğimde komut isteminde diski görmüyor windows yükleme yaparken sıfırlamak istedim o durumda da diski görmüyor
Geri