Bay Yaman isimli üyenin son içerikleri

1. Bay Yaman

deji batarya Alınır mı?

4-5 cihazda kullandığım marka. Güncel olarak iphone 11 de aynı markayı kullanıyorum gayet başarılı tavsiye edebilirim .
  2. Bay Yaman

Kullanım kılavuzunda küçük bir yırtık iadeye engel mi?

Kulaklık tarzı ürünler hijyen açısından kutusu açıldıysa iade alınmıyor diye biliyorum hocam. Üründe arıza olması lazım iade edebilmen için.
  3. Bay Yaman

Çözüldü✓ 6k bütçe ile ofis yada oyuncu koltuğu önerisi

184 82 kiloyum gıcırtı yok hocam oyle soyleyeyım
  4. Bay Yaman

Çözüldü✓ 6k bütçe ile ofis yada oyuncu koltuğu önerisi

hocam hawk fab v5 modelini kullanıyorum çok kaliteli çok rahat tavsiye ederim
  5. Bay Yaman

Çözüldü✓ Bu Pc tavsiye eder misiniz

Boş adamsın hocam herkesin bütçesi hedefleri farklı bana oyunumu oynatıyor yeterli. Bende az para vereyim git ekonomi dersi al :)
  6. Bay Yaman

Çözüldü✓ Bu Pc tavsiye eder misiniz

Valla ben anlamıyorum hocam uzun süredir 6600 kullanıyorum driver ile ilgili en ufak sorun yaşamadım ve sürekli yeni çıkan sürümleri kullandım. Bazıları böyle söyleyince ciddiye alamıyorum 😂
  7. Bay Yaman

Böyle bir şerit led aldım nasıldır?

Bios ayarı var hocam pc kapansa bile usb güç vermeye devam ediyor ışık şiddeti gerçekten çok iyi
  8. Bay Yaman

Böyle bir şerit led aldım nasıldır?

https://www.hepsiburada.com/cata-ct-4566-tv-arkasi-ambiyans-rgb-led-seti-3-metre-pm-HBC000011XATF bunu kullanıyorum usb ile çalışıyor mutluyum tavsiye ederim
  9. Bay Yaman

🔥İndirim Mizar MZ60 Luna Optical Gateron Red|Blue Switch | RED 1480 Blue 1330 TL

mizar mz 60 gateron yellow linear halini kullandım parasını hak eden bir klavye tavsiye ederim. Ama optik switch hali daha iyi diye duymuştum.
  10. Bay Yaman

%100 cpu i3 12100f rtx 3050 yi besliyemiyor

650w 80plus bronz rampage marka psu hazır sistem ile almıştım
  11. Bay Yaman

Modding Windows 10 22H2 Lite Edition

Bende custom os ( ghost spectre ) kullanıyorum düşünen arkadaşlar varsa input lagı çok düşürüyor. Rekabetçi oyun oynayanlar için bire bir.
  12. Bay Yaman

%100 cpu i3 12100f rtx 3050 yi besliyemiyor

6600 i3 12100f ikilisi var hiçbir oyunda drop yemiyorum hocam
  13. Bay Yaman

1200 1300 tl butcem var klavye onerir misiniz

2. Elden temiz mizar mz60 veya gk61 çözebilirsin
  14. Bay Yaman

🔥İndirim YINE YENI YENIDEN!! ASUS ROG STRIX GO 2.4 2200 TL

Gamepower devam abi 😂
  15. Bay Yaman

Yardım Kasadaki Tüm Fanları Egzoz Yaparsak Ne Olur..?!

Hocam ısınan hava yükselir kasa üstündeki fanları egzoz olarak kullanmak mantıklı eğer kule tipi soğutucunuz varsa arkadaki fanı yine egzoz olarak kullanmak lazım. Ön fanları normal hava akışı olarak kullanın ki hava sürkilasyonu olsun.
Geri