bayanay isimli üyenin son içerikleri

1. B

Whatsappta silinen mesajlar

Whatsappı silip geri yükleyince bütün mesajlarım fotoğraflarım gitti ve yedeklememiştim. Geri getirmenin bir yolu var mı? Büyük ihtimalle 3.taraf bir yazılımla olacak önerebileceğiniz bir uygulama var mı. En azından fotoğraflar gelse yeter.
  2. B

Bu mouse u alıyorum?

Bu bütçe civarında kablosuz mouse önerebilir misiniz
  3. B

600 TL kablosuz mouse önerisi

Bilgisayar mühendisliği okuyorum hem kod yazarken hem de oyun oynarken kullanabileceğim 600 tl civarı kablosuz mouse önerebilir misiniz?
  4. B

Bu ürün yerine daha uygunu var mıdır

Teşekkür ederim aga bilgiler için bu ürünü zeten alacaktım da acaba daha uygunu var mıdır diye sorayım demiştim
  5. B

Teşekkür ederim kanka. Ya ben de tek kolla çalışırsan bir omuz büyük bir omuz küçük olup orantısız bir vücut ortaya çıkar diye korkuyorum
  6. B

Arkadaşlar uzun süredir spor salonuna yazılıp vücudumu düzene sokmak istiyorum ama sağ elim linkteki ürünün ikinci fotoğrafın sağ alttaki ele benziyor yani iki parmaktan oluşuyor. Nasıl yaparım diye düşünürken bugün biraz araştırdım ve yurtdışında böyle Bi ürün buldum ama ürün çok pahalı bu...
  7. B

epic games %33 indirimi

Yaptım hocam çok sağolun
  8. B

epic games %33 indirimi

uzun zamandır sepetime yeni oyun ekliyordum ve az önce toplu bir şekilde alacaktım en son fiyat 2200 küsüre geliyordu bi oyun çıkarayım dedim biraz pahalı geldi çıkardım baktım fiyat 2600 oldu %33 indirim uygulamadı çıkardığım oyunu tekrar ekledim şuan 3000 küsür hala ki indirim şartını sağlayan...
Geri