BayBatur isimli üyenin son içerikleri

1. B

RTX 5070 Ti F/p Kasa

Akakçe, cimri gibi sitelerden ucuzunu arıyorum ama yok denk düşüremiyorum.
  2. B

RTX 5070 Ti F/p Kasa

Tüm parçaların birbiriyle uyum içerisinde olup sıkıntısız tam performans ile çalışabileceği bir RTX 5070 Ti kasasına sahip olmak istiyorum. 2.5k 180hz monitörüm var. Yardımlarınızı bekliyorum. Not: Bütçeden ne kadar daha aşağı olursa o kadar iyidir
  3. B

Kodlama, Yapayzeka, Oyun için Kasa Toplama (RTX 5070 Ti Super)

https://www.itopya.com/blog/rtx-5070-super-ve-rtx-5070-ti-super-geliyor-nvidianin-yeni-nesil-canavarlari-ortaligi-karistiracak/ bu sitede yazıyor
  4. B

Ben de gönderiye gelen yanıtlardan sonra bu düşünceye vardım ve evet, yapayzeka eğitimi de görüntü işlemeyi de planlıyorum lakin bunu çok büyük boyutta yapmayacağım için (sadece ney neymiş görebilmek adına) sizin de katıldığınız üzere 5080 her ne kadar ultra ayarda hissedilir daha iyi olsa da...
  5. B

Isınma problemleri olmaması adına kaliteli markalardan toplamak istiyorum. Bu bütçede 5080 için zorlasam ne kadarlık bir bir seviyeye gitmek gerekir? Aradaki fiyat farkına değer mi yoksa 5070 ti tutup daha kaliteli veya yüksek parçalar mı oluşturmak iyidir?
  6. B

Sağ olun, size de kolay gelsin. 5070 yerine 4070 super seçme nedeniniz nedir önceden 40 serisinin kas gücü olarak 50 serisinden daha iyi olduğunu duymuştum ama tam fark nedir bilmiyorum.
  7. B

aralık sonu-ocak başı gelecek diye tahmin var ve 55-65k arası diyordu bir site
  8. B

En fazla 111k ya sadece bir kasa ve kasayı daha uyguna gelmesi için kendim toplamak istiyorum. Ayrıca montajda nelere dikkat etmem gerekir belirtebilirsiniz de. 5070 ti süper in 24gb vram i benim için önemli olduğundan bu ekranı kartından tam verim alabileceğim bir sistemi hedefliyorum. İyi bir...
Geri