Bu mumkun mu emin bile degilim ama bir kablo ile iki bilgisayari baglayip beraber internetsiz multiplayer oynayabilir miyiz arkadasim ile beraber koye gidecegiz bir kablo ile beraber terraria ya da baska oyunlari oynayabilir miyim?
m2 ssd
1622410671
eski bir sistem var bir bakayim m2 girisi var mi
1622410888
diger sistemde bu anakart
X79 INTEL (INTEL Xeon E5/Corei7 DMI2 - C600/C200 Cipset
var buna olur mu?
MSI dan hazir bir bilgisayar aldim modeli MSI AEGIS-089EU anakartinin modeli de ms-b901 benim asil problemim SSD bozuldu ve problemin anakarta mi yoksa SSD de mi oldugundan emin degilim SSD rastgele gidip geliyor yeni bir parca alacagim problem anakartta olmadigindan nasil emin olabilirim yeni...
Yazim yanlisi yapmisim
Anladim cok soru soruyorum ama yaptigim sey dogru mu yani ben yavas yavas pahali yeni nesil parcalar alip bilgisayari yenilemek istiyorum yavas yavas mi yapayim yoksa baya bir zaman bekleyip sonra bir anda mi alayim fikriniz nedir?
1622322012
Tesekkur ederim peki bu...
Anladim cok soru soruyorum ama yaptigim sey dogru mu yani ben yavas pahali yeni nesil parcalar alip bilgisayari yenilemek istiyorum yavas mi yapayim yoksa bayar bir zaman bekleyip sonra mi alayim fikriniz nedir?
manuelde cok bir sey bulamadim bunun hakkinda ama msi zaten yazdim ama biraz fazla zaman aliyor donmeleri buraya yazayim dedim insanlarin fikirlerini almak icin
1622321499
yani yariliyor peki full performans almam icin hangi parcalari degistirmem gerekir?
eski ssd hala pc ye takili cikarmadim rastgele gelip gidiyor eger gelirse modeline bakip yazacagim
1622320986
ne kadarlik bir hiz kaybederim bilginiz var mi? Yani benim amacim simdi yatirim yapip yeni nesil bir parcalar alip yavas pc ye yeni parcalar takmak
MSI dan hazir bir bilgisayar aldim modeli MSI AEGIS-089EU anakartinin modeli de ms-b901 benim asil problemim SSD bozuldu ve yeni SSD alacagim planimda SAMSUNG 500GB 980 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD almak var ama anakartim ile uyumlu mu bilemiyorum internette arastirdim ama cok kesin bir bilgi...