bayetoo isimli üyenin son içerikleri

1. bayetoo

Asus Tuf A16 Alınır mı ?

Asus nasıl abi oyun felan fps derece durumu
  2. bayetoo

45 60k Arasında Laptop Önerisi

Çok kafa karıştırıcı şeyler ya loqu aldım i7 13.nesil hx 17.3 5060 lı çok güzel Laptop ama abi bi rusta giremedim ve cihaz çok ısınıyordu moralim bozuldu iade ettim şimdide 9 taksit seçeneği ile a16 yı aldım kargoda yine çok kararsızım ya siz olsanız ne yaparsınız 1784152875 Asus a16 61 bin Loq...
  3. bayetoo

Merhaba Hp hiç düşünmüyorum aslında iki model arasında çok kaldım Aslında Loq u aldım ama iade ettim rusta bile giremedim yine çok kararsızım
  4. bayetoo

Hangi serisi asusun tam olarak peki bir çok modeli var
  5. bayetoo

Bende öyle düşünüyorum ama pişman olmam değil mi ya acaba fiyatı düşer mi sence ptt harici Hepsiburada da var 58 bandında trendyolda aynı şekilde peşine paraf karta 9 taksit düşünüyorum ne diyorsunuz
  6. bayetoo

Merhabalar Günlük kullanım ve genellikle Rust Cs tarzında oyunlar oynuyorum. Önerebileceğiniz laptop var mı Asus tuf a16 ryzen 260 5060 lı sistem var 16gb ram 512 hafıza 165hz Msi var bide vatanda cyborg i7-13450h 5060 lı 32gb ram 1tb hafıza Peşine 9 taksit alacağım ama hangisini önerirsiniz...
  7. bayetoo

F/P Hazır Sistem Önerisi (35-36 Bin TL)

İ5 13400f 4060 var bende vericem işte onu. İ5 14400f 5060 vardı 39 da alamadım ona yanıyorum
  8. bayetoo

F/P Hazır Sistem Önerisi (35-36 Bin TL)

Bende arıyorum ama bulamadım bir türlü ikinci el piyasası daha yüksek şaka gibi
  9. bayetoo

BİLGİSAYAR TOPLAMA KONUSUNDA DESTEK

Hangi site o ya adı nedir acaba
  10. bayetoo

Oem Paketi olursa çok sevinirim
  11. bayetoo

Merhabalar Totalde 36 bin ila 43 bin arasında bir bütçem var sadece kasa istiyorum ama önerebildiğiniz güzel bir sistem öneriniz var ise çok sevinirim
  12. bayetoo

Ortalama İşlerimi Görebilecek Sistem Önerisi Arıyorum

Kesin olarak şu diyemem ama beni biraz götürmesi lazım . Oyunda oynuyorum bir yandan dükkanda işlerimi halledeceğim
  13. bayetoo

Ortalama İşlerimi Görebilecek Sistem Önerisi Arıyorum

Merhabalar Daha öncesinden i5 13400f , 3060 Ti , 16 ram 512 m2 ssd kapsamında bir sistem kullanıyordum . Onu verdim şuan elimde ortalama 19 23 k ararsında bir bütçem var . Sadece Kasa önerilerinizi istiyorum. İhtiyaç duyduğum programlar : Adobe Cs6 Vegas Pro ve en önemlisi oyun olarak Rust...
Geri