Anakart: Pro B650-S Wi-Fi
İşlemci: R7 7800x3D.
RAM: Öneri bekliyorum.
PSU: High Power 850W 80+Gold Gen5
Ekran kartı: EVGA 3080.
Ram konusunda ne alacağıma kararsız kaldım nasıl bir şey önerebilirsiniz veya bundan daha iyisi var mı acaba?
Viewsonic monitörün aynısını amazondan sipariş ettim, 3 gündür kullanıyorum monitör inanılmaz güzel renkleri vs çok canlı fazla ısınmıyor tuş kısımlarının olduğu yer "samsung chg70" kullanıyordum dp girişi bozulunca değiştirdim samsungdan daha canlı ve onun kadar ısınmıyor öneririm monitör...
Dışarıya hava atıyorken daha çok ısınıyordu, böyle daha iyi soğutmaya başladı yani 8-9 derece fark etti ki ekran kartım zaten aldı başını gidiyor 80 81 82 derecelerde, evga ftw3080 , oda çok sıcak olduğunda böyle olmaya başladı 33 derece oda :D
Şöyle paint ile anlatıcam, kasanın önünde takılı sıvı soğutma ve bu şekilde fanları değiştirdikten sonra 60 derece üstüne çıkmıyor rainbowda r7 5800x3d işlemcim.
Arkadaşlar mümkünse 144hz 2k , 27 inç ve 2 tane 27 inç tutabilecek bir monitör kolu lazım yardımcı olabilir misiniz acaba emin olamıyorum panellerden pek bilgim yok
Ben de samsung chg70 27 var arkadaşlar ama dp girişi bozuldu hdmi kullanıyorum onuda dönüştürücüyle falan kasaya takıyorum çıldırtıyor alınır mı sizce veya var mı başka alınabilecek 2k 144hz olan bir monitör