arkadaşlar merhaba,itopyadan hazır sistem açtığım zaman msi click bios 5 e atıyor cıksam pc kapanıyor windows kurulu değil daha yeni açtım lütfen yapmam gereken ayarları söylerseniz sevinirim biostan cıktıgım gibi goruntu kesılıyor pc calısıyor freedos oldugu ıcın olabılırmı veya benım bios...
Merhaba,gamegarajın hepsiburada da sattigi sistemlerde kullanilan ürünlerin modeli, üreticisi bi yerde varmi acaba?Evet bazen gerçekten cok ucuz sistemler ve 10 taksit oluyor ama icindekini bilmeden almak sakıncalı geliyor.Bilen biri aydinlatirsa sevinirim(9060-5060 sistemler)
Arkadaşlar merhaba,6 bilemediniz en fazla 7 bin bandinda monitor ariyorum gercekten cok kararsiz kaldim her agizdan farkli bir monitor onerisi oluyor coguna bakiyorum eksik biri birinden iyi vesayire vesayire kafam karman corman oldu.Fps ve hikayeli oyunlari esit sekilde...
Vatanda da indirimler oldu bayagi bi ama en f/p abdullah abininkiydi onuda tam alirken alamadim daha alamam herhalde ya 3 aydir bekliom sanirim 9060 xtye kaldik
Emegine saglik abdullah abi uzun zamandir f/p sistem bekliyodum sabahki olaylarda okuldaydim simdide kart bilgilerini giremeden bitmis bugun olmadiysa dahada nasip olmaz herhalde
https://www.trendyol.com/casper/excalibur-g870-i5-13420h-32gb-1tb-8gb-rtx4060-15-6-freedos-gaming-laptop-g870-1342-dfb0x-b-p-672152985?boutiqueId=681310&merchantId=968 hocam bunu onerırmısınız 4050 yerıne 4060 bence daha guzel olabılır bunu bulduk dıgerlerıne gore daha ıyı bence
1752785930...
Arkadaşlar selam,Öğretmen bir tanıdığım için laptop bakıyoruz.Kendisi okul işlerini halletmek için alacak.Birazda gaming laptop olsa daha iyi olur kendisinin bilgisayarı var fakat tatillerde şehir dışına çıktığında vesayire oyun oynamak için de bakıyor 35-40 bin bandında güzel, okul işleri ve...
Yani hocam bana kalsa bende kendim dizmek isterim malesef aile faktörü var yani yapabileceğim bişi yok onlarda kendilerince haklılar sistemin yarı parasını kendim yarı parasını ise onlar karşılıcak malesef bu tarz montaj yapan yerlerden almak zorundayım.
Hocam kusura bakmayın sanırım tam net anlatamamışım.Ben hazır sistem değil toplama bilgisayar istiyorum fakat.Sinerji incehesap gibi sitelerdeki kendin topla bölmünden istiyorum oralarda montaj yapıyorlar ki sadece ekran kartı demonte gonderılıyor oda basit iş yani.Sanırım ben tam kendimi...
Yani hocam rami takarım en son baktıgımda sinerjide stok vardı bitmiş sanırım ama elbette önerilerinize açığım en kötü corsair vengeance 16x2 cl30 modeline başvururum olmazsa