BayPipo isimli üyenin son içerikleri

1. BayPipo

jantların hızlı kirlenmesi

demir tozu spreyleri var onlardan alcaksın bütün balata tozuna yapısıp sökücek jantını tertemiz yapıcak kimyasaldır elini temas ettirme bolca sık detay fırcasıyla hafif fırcala 5 dk sonra mosmor olucak ardından suyla durula farkı gör
  2. BayPipo

Çağdaş Işılın 4060'lık 15.500 TL değerinde sistemi

darbogaz yapmaz kardeşim i3 olmasına takılma yeni nesil işlemci çöp bi işlemci degil darbogaz yaşamazsın
  3. BayPipo

500 gb hdd önerisi lazım

o fiyatlara ssd almak daha mantıklı bence şöyle bi linkte bırakayım belki yardımcı olur size...
  4. BayPipo

WIN 11 SISTEM DONUYOR

Aynı sorun bendede mevcut 4 gündür youtubeda video izlerken bile donuyor sistemimden şüphe etmiştim meğer birden fazla kişide aynı sorun varmış umarım güncellemeyle kurtuluruz w11i 4 5 aydır kullanıyorum şu 4 gün bilgisayarımdan soğuttu.
  5. BayPipo

8000tl telefon önerisi

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-sifir-xiaomi-note-12-pro-5g-256-12-plus8-ram-50mp-snpdrgn-67w-sarj-1126129738/detay
  6. BayPipo

8000tl telefon önerisi

REDMİ NOTE 12 PRO 5g alabilirsiniz 7500 civarına
  7. BayPipo

Windows 10/11 Home key önerisi

Orjinal lisans alcaksın o zaman 50 liraya kovaladıgın key sence crack ten farklımı
  8. BayPipo

Windows 10/11 Home key önerisi

KTNPV-KTRK4-3RRR8-39X6W-W44T3 al sana key bas geç 1694021302 TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99 bunuda deneyebilirsin
  9. BayPipo

Ekran kartı çıkmadan SSD takılır mı?

Ekran kartını çıkarmak zor degil ki hocam pinleri çıkartıp vidaları söküceksiniz en son ince uclu bişeyle yada ekran kartı ufaksa parmagınızla tırnagını acıp alıcaksınız ekran kartını 1 dk sürmez bu işlem
  10. BayPipo

Airfry tavsiyenizi bekliyorum

https://www.hepsiburada.com/karaca-air-pro-cook-xl-2-in-1-konusan-airfryer-rosegold-p-HBCV00002X167G?magaza=BiggShop&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.76.4
  11. BayPipo

Lenovo IdeaPad gaming 3 düşük fps!?

Bilgisayarınla ilgili tam detay vermeden soru soruyosun tam detaylı işlemciyi serisini felan söylesen daha net fikirler oluşur
  12. BayPipo

yurt dışı telefon alsam sim kart takmadan kullanabilir miyim?

Sim kart takmadan nasıl gündelik işleri yapacaksın ? wifi üzerindense sıkıntı olmaz tablet niyetine kullanırsın
  13. BayPipo

pc satcam fakat kaç para eder bilmiyorum

9 10 Max satarı
  14. BayPipo

Çözüldü✓ İMEİ NUMARASI KOPYALANMIŞ

Fatura varmı ?
  15. BayPipo

2007-2013 C200-220 Alınır mı?

dobloya 6 7 litre yaktıran adam c200 e 13 litreden aşagı YAKTIRAMAZ
Geri