Bayrak Tutan Kedi isimli üyenin son içerikleri

1. Bayrak Tutan Kedi

Çözüldü✓ Pc Pdf Word Png dosyalarını açmıyor donuyor

Sorunumu çözdüm Sorunum dosyalara sol veya sağ tıklayınca donmasıydı . Sorunum kayıt defterindeydi Glary Utilities Pro ile kayıt defretini düzeltmesi ile çözdüm.
  2. Bayrak Tutan Kedi

Hocam sanırım kayıt defteri ile alakalı araştırıyorum
  3. Bayrak Tutan Kedi

Evet hocam uygulamalarda sıkıntı yok bilgisayarda bir sıkıntı olduğunu biliyorum ancak çözemedim ve bu sorunu nasıl araştıracağımı bilemiyorum
  4. Bayrak Tutan Kedi

Hocam lisans ile alakası var mı office uygulamaları da açılmıyor pdf te png de
  5. Bayrak Tutan Kedi

2 Senedir kullandığımız iş bilgisayarı bu şekilde davranmaya başladı. Bizim işimiz tamamen word ile şuan kitlenmiş durumda . Bilgisayar Lenovo 10M8S6QD00 serisi
  6. Bayrak Tutan Kedi

Bilgisayar pdf , word veya png açmıyor donuyor

2 senedir iş yeri için kullandığımız bilgisayarımızda geçenlerde fark ettiğim arada sırada pdf veya office uygulamalarını açmaya çalıştığımda , imleç o klasör için donuyor ve sürekli dönüyor. Bilgisayarın bir hız problemi yok eski değil. Diğer işlerimi çok rahat halledebiliyorum ancak pdfi veya...
  7. Bayrak Tutan Kedi

HP Smart tank 530 vs Epson ecotank L3260

Kullandığımın yorumlarını yapayım. Ben smart tank 530 kullanıyorum yaklaşık 2 yıl oldu. Ofiste kullanıyoruz ve önerilen çıktı sayısını hayli aşıyoruz ancak bizi memnun ediyor. Herhangi bir sorun yaşadığında canlı görüntülü desteği mevcut ancak sadece siyah çıktı alıcak isen bu tercih biraz...
  8. Bayrak Tutan Kedi

Laptop klavyesinin tuşu çıktı

Kyk da kalıyorum arkadaşım klavyenin üzerine bir şey düşürdü geri gelip bakınca tuşu böyle çıkmış gördüm ne yapabilirim kendim takabilirmiyin
  9. Bayrak Tutan Kedi

Ajazz AJ159 temuda stoklarda

Hocam bu apex dediğiniz ürünün örnek bi linkini atabilirmisiniz
  10. Bayrak Tutan Kedi

Hocam 2. El mantıklı olurmu ki hijyen vs
  11. Bayrak Tutan Kedi

Çok konuşulan maus tekrar stoklarda ancak vergi dahil 1680 tl ye geliyor sizce mantıklı mı almak
  12. Bayrak Tutan Kedi

Temudan 1650 tl lik alışveriş

vergi dahil fiyat hocam
  13. Bayrak Tutan Kedi

ödemeler ile bilgin var mı 1732655921 1650 tl lik alışverişi gümrükte engellerler mi
  14. Bayrak Tutan Kedi

Merhabalar temudan 5 adet ürün aldım 1650 tl ye ücret gümrükte sorun yaratır mı bir de yanlışlıkla sipariş oluşturdum 900 tl lik onu direkt iptal ettim kaç günde yatıyor.
  15. Bayrak Tutan Kedi

1-1,5 M arası SUV aile aracı

Peki hocam nissan qashqai öneren hiç görmedim benim aklımda o vardı bir sıkıntısı mı var bu arabanın
Geri