BAYRAKLI isimli üyenin son içerikleri

1. B

Sansürsüz Dizi Nerden İzleyebilirim

Bazı dızıler sansurlu ızlenmıyor abı para vermek ıstemıyorum bıldıgınız yer varsa
  2. B

PC Donup Kapanıyor Yardım Lütfen

Hacı sen nerden biliyon
  3. B

PC Donup Kapanıyor Yardım Lütfen

Oyun oynuyorum zaten sorun vardı çözdüm şimdi bu çıktı neden olduğunu bilmiyorum iki ekranım var yanda dızı ızlıyorum ana ekranda oyun oynuyorum ve bı anda bip sesi geliyor ekran gidiyor pc açık kalıyor sorun neden olabilir şimdiden teşekkür ederim
  4. B

20.000₺'e Kadar Telefon Önerisi

Dostlar selamlar telefonum bozuldu arkadaşımın hesabından forumu kullanıyorum @zPastwL benim. Kamera öncelikli mümkünse düzgün markalı bir öneri istiyorum ne önerirsiniz teşekkürler
  5. B

Oyun Amaçlı Laptop Önerisi

Abiler bütçe 50000 55000 bin arası oyun amaçlı daha çok ne önerirsiniz şimdiden teşekkür ederim
  6. B

PC Ye Ne Olduğunu Bilmiyorum

knk benim rx5500xt hangisi pad olur acaba
  7. B

Ekran kartı isindigi icin olduğunu şüphem var çünkü baya sıcakliyor
  8. B

AMD kanka ryzen 5
  9. B

Yani hiç bir şey siyah ekran pek anlamıyorum kusura bakma lütfen
  10. B

Ekran kartı fanlari dönmeyi bırakıyor zaten ve driver siliyor her açıldığında yeniden yüklemem gerekiyor 1781994891 Birde ana kartta taktim bir şey olmadi
  11. B

Birde şunu eklemem gerek PC her kapandığında ekran kartı acayip sıcak oluyor knk ondan olma olayı varmıdır dediğini hemen deniyorum bu arada
  12. B

Knk yine gitti MSI ama ana kart
  13. B

Abiler pc dizi veya oyun oynarken bi anda kapanıyor geri açmaya çalışıyorum 2 uzun 1 kısa bip sesi alıyorum ram sanırım sokup sakıyorum bazen acılıyor sonra gene aynı olay nası çözebilirim şimdiden teşekür ederim
Geri