Bayram-Gencer isimli üyenin son içerikleri

1. B

Ekran Kartlarının Denklikleri

Maalesef yurtdışında ya da yurtdışına çıkacak bir tanıdığım yok. Fiyat farkını gördükçe benim de canım sıkılıyor ama yapacak bir şey yok gibi, eldekiler ile bir şeyler uydurmaya çalışıyoruz :)
  2. B

Ben de öyle düşünüyorum ama hata mı ediyorum emin değildim. Mesela 7500f işlemcili sistemlerde A620M yerine B650M yükseltmesi yaparak hazır sistemlere bakıyorum. Minimum 2000-2500 civarı fiyat oynuyor ama sanki ileride daha büyük masraftan kurtulurmuşum gibime geliyor. Gerçi her halükarda...
  3. B

Rekabetçi tipi oyunlar (cs go, valorant vs hiçbirini) oynamadığım için ve hikayeli/tek kişilik oyunlarda da (metro, rdr2, AC odyssey vs) 60 fps yeterli bulduğum için 120 hz fazla kaçacaktır diye düşünüyorum. Günlük kullanım ve yazılım vs için kullanırken de 60 hz üzerine ihtiyaç yok gibi. Bütçe...
  4. B

Şöyle bir durum var ki yakın gelecekte 2k - 4k gibi bir deneyim yaşayacağımı sanmıyorum. Laptoptan geçeceğim için henüz monitörüm bile yok ama 1080p ve 60 - 75hz civarında bir monitör alacağım çünkü gözüm daha yükseğini görmediği için zaten 2k - 4k gibi ekranları aramıyor. 1080p ve 60hz ile...
  5. B

Arkadaşlar merhaba, İlk defa bir masaüstü bilgisayar toparlamaya çalıştığım için ekran kartları kısmında ilk defa muhatap olmam gereken amd kartlarının pozisyonlarını kafamda oturtma konusunda sorun yaşıyorum. Nvidia tarafındaki kartları biliyorum ancak amd tarafına epey bir yabancıyım...
  6. B

PCH V4.1 Sistemlerinden Hangisini Almalıyım?

İnanır mısın neredeyse aynı durumdayız :) Nvidia 4060-4060ti civarı bir ekran kartı ile bir sistem oluşturmaya çalışıyorum ben de. Aynen dediğin gibi işlemci 7500f ile geleceğe yönelik bir sistem olsa güzel olacak ama pahalılar biraz. 1080p 75hz ile kullanacak ve en son grafiklerde kullanmalıyım...
  7. B

Kararsız Kalınan 4 Sistem

Arkadaşlar herkese merhaba, Şu 4 sistemi özelleştirmeleri ile birlikte düşününce fiyatları uçuyor ve bu da kafamdaki bütçeyi (monitör ile birlikte 20-25 arası) epey bir aşıyor. İşin içinden çıkmakta zorlanıyorum çünkü parçalardan hangisi daha iyidir (ram, psu, soğutma tercihi vs.) tam olarak...
  8. B

15 - 25 Bin Monitör Dahil Sistem Toplama Problemi

Konu güncel arkadaşlar. Yardımlarınız ve önerileriniz başım üstüne :) Bu arada şöyle bir sistem buldum ve biliyorum yukarıdaki ihtiyaçlarıma göre ters düşüyor amd işlemci ve ekran kartı ama uygun gibi duruyor. Sizce gözü karartıp bu yoldan ilerlemeli miyim? İlerlemeliysem hangi özelleştirme...
  9. B

15 - 25 Bin Monitör Dahil Sistem Toplama Problemi

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, Uzun zamandır (Kendimi bildim bileli :)) laptop kullanıcısıyım. Maalesef son kullandığım laptop (1050ti içeren ve uzun süre nazımı çekmiş bir laptop) son demlerini yaşıyor gibi duruyor. Maalesef belli başlı konular dışında masaüstü toplama konusunda pek bir...
Geri