bayramovic7 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Huawei Pura 90s Pro 12/256gb Beyaz Akıllı Telefon 79.999tl

Hocam , teşekkürler. Konuyu kaldırayım o zaman :) ya da kalsın senin bilgilendirmen benim önüme geçsin...
  2. B

Huawei Pura 90s Pro 12/256gb Beyaz Akıllı Telefon 79.999tl

https://www.vatanbilgisayar.com/huawei-pura-90s-pro-12-256gb-beyaz-akilli-telefon.html Yeni bir telefon ve Vatan'da oldukça düşük ama ilerde daha da düşer mi bilmiyorum...
  3. B

30 Bine Telefon Önerisi

Oyun demeseydin eğer piyasaya yeni giren Motorola cihazını önerirdim. Kuponla 28'e filan geliyor.
  4. B

Ryzen 7 9800x3d İşlemcim İçin Soğutucu Arıyordum

Ben Ocypus markasını kullanıyorum delta a62 ex dijital modelini. Farklı modelleri de satışta. Hatta sinerji ile müşteri hizmetleri üzerinden konuşup inddirim bile talebinde bile bulunabilirsin. Ben alacağım zaman zamlanmıştı, ifade etmiştim. Yardımcı olmuşlardı.
  5. B

Yardım AMD Driverının Silinmesi

Win10 kullanırken 9060xt ekran kartımda aynı sorunu yakın zamanda yaşadım. Mutfağa su içmeye gittiğimde çözünürlülük değişmiş ve aynı şeyi yaşamıştım. Sildim, kurdum, eski sürüme döndüm vesaire bir şekilde hallettim. Devam etti bir süre sonra. Sonra win11'e geçtim ve son sürümü temiz şekilde...
  6. B

Kule Tipi Soğutucu Önerisi

6 bakır borulu tek fanlı bir soğutucu çok rahat soğutur. Kullandım, biliyorum.
  7. B

Yardım 2000tl'ye Kadar Ryzen 7 9700x İçin Hava Soğutucu Önerisi

Ocypus'un bu modelini kullanıyorum. Ve hemde 9800x3d işlemci ile birlikte. OCCT testinde 150w'da 94 dereceleri görsem de oyunlarda işlemci sıcaklığım 60'ı geçmiyor. Cinebench testinde ise CPU-z ile sıcaklıkları 68/70'i gördüm. OCCT testinde bir sorun mu bilmiyorum.
  8. B

Yardım 5070 Alınır mı? Yardım

Fiyat iyi ama sıcaklık değerlerini kontrol etmeni öneririm
  9. B

Öneri 50-55k Bütçe Telefon Önerisi

2. elde temiz Vivo, Honor, Oneplus tepe modellerini bulabilirsin.
  10. B

2.El 25.000 TL'ye Kadar Hangi Laptop'u Önerirsiniz ?

Hocam i5 13500h ve 4050'li aynı fiyat bantlarında HP Victus beyaz modelini aldım. Kısa süreli kullanacağım ama lol, valo gibi oyunları çatır çatır oynatıyor. Ben bunları oynadığım için söylüyorum. Temizlik ve bakımını da yaptım, çiçek gibi oldu. HP victus öneririm.
  11. B

Vento Vg10f Rgb Led Fanlı Atx Oyuncu Kasası

DÜŞÜK BÜTÇELİ KASALAR İÇİN FAN PARASINA ELDEN BİLGİSAYAR KASASI https://pckolik.com.tr/urun/vento-vg10f-rgb-led-fanli-atx-oyuncu-kasasi:VG10F
  12. B

Beyaz Plat Psu- Rog-Strıx-1000p Tam Modüler 10.239,63 TL -

Bugün incehesap günü. Belki muadilleri indirime girebilir.
  13. B

Intel Arc B580 Darboğaz

DDR4 bir altyapı ile 14400f'e de geçebilirsin. Mantıklı bir düzenleme olabilir.
  14. B

Zotac Geforce RTX 5070 Gamıng Solıd Oc 12gb Gddr7 192bit Dlss 4 Ekran Kartı

Hem gereksiz hem can sıkıcı bir durum. Setup tamamen beyaz olduğu için almıyorum. Yoksa bende yapıştıracaktım.
Geri