https://www.vatanbilgisayar.com/huawei-pura-90s-pro-12-256gb-beyaz-akilli-telefon.html
Yeni bir telefon ve Vatan'da oldukça düşük ama ilerde daha da düşer mi bilmiyorum...
Ben Ocypus markasını kullanıyorum delta a62 ex dijital modelini. Farklı modelleri de satışta. Hatta sinerji ile müşteri hizmetleri üzerinden konuşup inddirim bile talebinde bile bulunabilirsin. Ben alacağım zaman zamlanmıştı, ifade etmiştim. Yardımcı olmuşlardı.
Win10 kullanırken 9060xt ekran kartımda aynı sorunu yakın zamanda yaşadım. Mutfağa su içmeye gittiğimde çözünürlülük değişmiş ve aynı şeyi yaşamıştım. Sildim, kurdum, eski sürüme döndüm vesaire bir şekilde hallettim. Devam etti bir süre sonra. Sonra win11'e geçtim ve son sürümü temiz şekilde...
Ocypus'un bu modelini kullanıyorum. Ve hemde 9800x3d işlemci ile birlikte. OCCT testinde 150w'da 94 dereceleri görsem de oyunlarda işlemci sıcaklığım 60'ı geçmiyor. Cinebench testinde ise CPU-z ile sıcaklıkları 68/70'i gördüm. OCCT testinde bir sorun mu bilmiyorum.
Hocam i5 13500h ve 4050'li aynı fiyat bantlarında HP Victus beyaz modelini aldım. Kısa süreli kullanacağım ama lol, valo gibi oyunları çatır çatır oynatıyor. Ben bunları oynadığım için söylüyorum. Temizlik ve bakımını da yaptım, çiçek gibi oldu. HP victus öneririm.