Ocypus'un bu modelini kullanıyorum. Ve hemde 9800x3d işlemci ile birlikte. OCCT testinde 150w'da 94 dereceleri görsem de oyunlarda işlemci sıcaklığım 60'ı geçmiyor. Cinebench testinde ise CPU-z ile sıcaklıkları 68/70'i gördüm. OCCT testinde bir sorun mu bilmiyorum.
Hocam i5 13500h ve 4050'li aynı fiyat bantlarında HP Victus beyaz modelini aldım. Kısa süreli kullanacağım ama lol, valo gibi oyunları çatır çatır oynatıyor. Ben bunları oynadığım için söylüyorum. Temizlik ve bakımını da yaptım, çiçek gibi oldu. HP victus öneririm.
https://www.vatanbilgisayar.com/zotac-geforce-rtx-5070-gaming-solid-oc-12gb-gddr7-192bit-dlss-4-ekran-karti.html
VATAN MAĞAZA STOKLARINDA EN UYGUN RTX 5070 MODELİ SATILMAKTA. BENCE DEĞERLENDİRİLEBİLİR
Hocam yüksek devirde sabit olarak o ses çıkmakta. Fanları SYS FAN kısmına takıp biostan ayarlayınca çok güzel oluyor. Beyazını kullanıyorum, memnunum açıkçası.
1783406552
Arkadaşlar bence fiyat olarak gerçekten fazla. Geçenlerde yarı fiyatına Aerocool D501A indirime düştü. Şu an fiyatı bile bu...
Bu durumu dün itibariyle bende yaşadım. Sanırım güncelleme ile alakalı bir durum olsa gerek. Umarım öyledir ve düzeltilir. Bir önceki sürüme vesaire düşürerek çözdüm durumu.