bayramovic7 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Kule Tipi Soğutucu Önerisi

6 bakır borulu tek fanlı bir soğutucu çok rahat soğutur. Kullandım, biliyorum.
  2. B

Yardım 2000tl'ye Kadar Ryzen 7 9700x İçin Hava Soğutucu Önerisi

Ocypus'un bu modelini kullanıyorum. Ve hemde 9800x3d işlemci ile birlikte. OCCT testinde 150w'da 94 dereceleri görsem de oyunlarda işlemci sıcaklığım 60'ı geçmiyor. Cinebench testinde ise CPU-z ile sıcaklıkları 68/70'i gördüm. OCCT testinde bir sorun mu bilmiyorum.
  3. B

Yardım 5070 Alınır mı? Yardım

Fiyat iyi ama sıcaklık değerlerini kontrol etmeni öneririm
  4. B

Öneri 50-55k Bütçe Telefon Önerisi

2. elde temiz Vivo, Honor, Oneplus tepe modellerini bulabilirsin.
  5. B

2.El 25.000 TL'ye Kadar Hangi Laptop'u Önerirsiniz ?

Hocam i5 13500h ve 4050'li aynı fiyat bantlarında HP Victus beyaz modelini aldım. Kısa süreli kullanacağım ama lol, valo gibi oyunları çatır çatır oynatıyor. Ben bunları oynadığım için söylüyorum. Temizlik ve bakımını da yaptım, çiçek gibi oldu. HP victus öneririm.
  6. B

Vento Vg10f Rgb Led Fanlı Atx Oyuncu Kasası

DÜŞÜK BÜTÇELİ KASALAR İÇİN FAN PARASINA ELDEN BİLGİSAYAR KASASI https://pckolik.com.tr/urun/vento-vg10f-rgb-led-fanli-atx-oyuncu-kasasi:VG10F
  7. B

Beyaz Plat Psu- Rog-Strıx-1000p Tam Modüler 10.239,63 TL -

Bugün incehesap günü. Belki muadilleri indirime girebilir.
  8. B

Intel Arc B580 Darboğaz

DDR4 bir altyapı ile 14400f'e de geçebilirsin. Mantıklı bir düzenleme olabilir.
  9. B

Zotac Geforce RTX 5070 Gamıng Solıd Oc 12gb Gddr7 192bit Dlss 4 Ekran Kartı

Hem gereksiz hem can sıkıcı bir durum. Setup tamamen beyaz olduğu için almıyorum. Yoksa bende yapıştıracaktım.
  10. B

Zotac Geforce RTX 5070 Gamıng Solıd Oc 12gb Gddr7 192bit Dlss 4 Ekran Kartı

https://www.vatanbilgisayar.com/zotac-geforce-rtx-5070-gaming-solid-oc-12gb-gddr7-192bit-dlss-4-ekran-karti.html VATAN MAĞAZA STOKLARINDA EN UYGUN RTX 5070 MODELİ SATILMAKTA. BENCE DEĞERLENDİRİLEBİLİR
  11. B

🔥İndirim MSI Mpg Velox 100p Airflow Temperli Cam Rgb Atx Mid Tower Kasa 5.224 TL

Hocam yüksek devirde sabit olarak o ses çıkmakta. Fanları SYS FAN kısmına takıp biostan ayarlayınca çok güzel oluyor. Beyazını kullanıyorum, memnunum açıkçası. 1783406552 Arkadaşlar bence fiyat olarak gerçekten fazla. Geçenlerde yarı fiyatına Aerocool D501A indirime düştü. Şu an fiyatı bile bu...
  12. B

❌İndirim Bitti! Lian Li 217 Inf Siyah Mid-Tower Kasa - 3499 TL

Beyaz olanını su şekilde kombinledim. Orijinal ön ve arka fanı biraz sesli çalışıyor ama sys fana takıp, biostan ayarlayınca çiçek gibi oluyor.
  13. B

🔥İndirim Montech Nx600 Siyah İşlemci Soğutucu 1799tl

Bu fiyata Ocypus markalı daha şık, taş gibi soğutucular var.
  14. B

Çözüldü✓ Acil Yardım AMD Ekran Kartı Windows Bu Aygıtı Durdu Kod 43 Hatası

Bu durumu dün itibariyle bende yaşadım. Sanırım güncelleme ile alakalı bir durum olsa gerek. Umarım öyledir ve düzeltilir. Bir önceki sürüme vesaire düşürerek çözdüm durumu.
Geri