bbis06t isimli üyenin son içerikleri

1. B

AMD Radeon Ayarları Konusunda Tecrübeli Arkadaşlar, Bilginize İhtiyacım Var!

amd software de Smart Technology diye bir kısım mevcut söylediğiniz smart access memory adlı Kendi ekran kartımın bulunduğu bir kısım mevcut ve dediğiniz gibi Etkin yazmakta
  2. B

AMD Radeon Ayarları Konusunda Tecrübeli Arkadaşlar, Bilginize İhtiyacım Var!

Merhabalar, Yaklaşık 4 ay önce toplama olarak satın aldığım sistemimde AMD işlemci ve AMD ekran kartı kullanmaktayım. Sistemi satın aldıktan sonra tüm kurulumlar teknik destek ekibi tarafından titizlikle yapıldı. Ekran kartı zarar görmemesi adına sistemle birlikte gönderilmedi; yalnızca...
  3. B

Rx 9070 vs rx 9070 xt

5070 9070 ile eşdeğer ekran kartı lakin 9070 daha iyi 5070e göre alacaksan eğer ekstra olarak düşünebilirsin rtx 5070 ti de va rsen bilirsin
  4. B

Rx 9070 vs rx 9070 xt

kral açıkcası 9070 xt ile 9070 arasında minimalist bir fark var lakin paran yetiyorsa bence 9070 xt al tabii ki bende 9070 var gayet güzel 9070 xt ile 5 ila 6 fps oynuyor öyle düşün ayrıca ben üm oyunları ultra grafikte 2k da oynuyorum 180 hz monitörüm var
  5. B

Maus Döndürünce Görüntü Pixelleşiyor YARDIM !

1 ay önce yeni sistem topladım sistemim gayet güçlü bir sistem İşlemci : Amd r5 7600 3.80GHz 6 çekirdek 38MB önbellek am5 Anakart : Asrock b650m pro rs am5 ddr5 Ekran Kartı : Asrock amd radeon rx 9070 steel legend 16gb ddr6 Ram ...
  6. B

Atx kasaya matx anakart oluyor mu

bende bilmiyordum ama araştırma yaparak öğrendim zor bir şey değil bence başarabilir
  7. B

9070xt'yi R5 7500f besler mi?

katılıyorum 5080 nerde 9070 xt nerde çok yanlış bir kıyaslama daha çok kıyaslanan ekrankartları zaten ya 4070 ti süper oluyor yada 5070 ti ile oluyor belli başlı uygulamalarda 4070 ti süper genel bir çok uygulamada ise 5070 ti eş değer yani dediğiniz gibi 5080 ile eşdeğer tutan arkadaş biraz...
  8. B

9070xt'yi R5 7500f besler mi?

7500f belli müddet sonra sorun çıkartabilir lakin 7600 dayandırır kısa vadede değiştirmesende olur tabii ki ama r7 ye geçip 9600 alırsan da çok rahat olursun
  9. B

PC için gamepad önerisi.

f/p bulmak gamepadlerde biraz zorlar seni iyi bir ps4 kolu aldım sanırsın 6 ay sonra bozulur eğer ciddi anlamda seni zorlamayacak ve hiç uğraştırmayacak gamepad arıyorsan xbox 9.nesil öneririm evet şuan pahalı ama ülkemiz pahalı artık yapacak bişey yok benim 2 sene önce aldığım gamepad 600tl...
  10. B

Revenge Supernova 7 Fanlı Kasa Alınır MI

evet hocam yalnız önerdğim kasa sizi yarı yolda bırakmayan cinsten bir kasa büyük kasa ferah bir kasa soğutucular çok iyi derecede çalışmakta evet fiyatı biraz sizinkine göre fazla lakin bence tekrar değiştireceğiniz bir kasa almak yerine kalıcı bir kasa alın değiştireceğiniz iç donanımlar olsun...
  11. B

9070 XT Şuan fiyatı nasıl?

hocam açıkcası 9070 alsan bile yeterli 9070 ile 9070 xt arasında mini malist bir fps farkı var onun dışında ikiside güçlü ekran kartı . yani ilk çıkarttıkları fiyatın üzerine bizim ülkemizde rövanşı hızlı oldu ve 28k ile başlayan fiyat şuan 30k dan daha yüksek fiyatlı beklersen daha fazla fiyat...
  12. B

Revenge Supernova 7 Fanlı Kasa Alınır MI

Hocam paran oldukça sistemini iyileştirmeni öneririm . ATX kasa olark kendi kullandığım Ceto premium white 750W 80+ bronze psu 4x120mm ARGB FAN ATX Temperli cam...
  13. B

9070XT ve 7600'lü Kalite f/p Karışık Sistem Toplama

Hocam merhabalar bende bu sistem bazında bir sistem dizdim yaklaşık 1 ay oluyor . kendin toplamak demek 1.si zulüm 2.si gereksiz pahalı . bence tavsiye sistemler üzerinden dizmeni öneririm ekran kartını ekstra alabilirsin . sistemim şu şekilde ; İŞLEMCİ:AMD r5 7600 3.80GHz 6 Çekirdek AM5 MPK...
  14. B

Beyaz ve numlock tuşları olan RGB özelliği Olan klavye istiyorum .

tüm sistemlerimi dizdim yalnızca klavyem kaldı . monitörüm , kasam hatta kasanın içindeki tüm iç donanımlarımın rengi beyaz . maus olarak steelseries rival 5 kullanıyorum. kulaklıklı mikrofon olarak razer blackshark v2 x kullanıyorum . ama sadece klavyem eksik . benim için birincil renk beyaz...
  15. B

Pc bileşenleri sistem uyumu

2k monitörünüz inşallah uyumlu almışsınızdır diye umut ediyorum çünkü uyumsuz ve gereksiz özelliklerde olan çok fazla monitör var
Geri