BbkrT1 isimli üyenin son içerikleri

1. B

3d çizim için tablet önerisi

Merhaba arkadaşlar 3D çizim yapmak için tablet arıyorum 0 veya 2. El farketmiyor bütçem 10 ila 13k arası aklımda 9.nesil ipad var tavsiyesi olan kullanmak eden varsa desteklerinizi bekliyorum
  2. B

akvaryum fan soğutucu

arkadaşlar merhaba elimde 20 adet beta var her biri ayrı ayrı tanklarda nulundukları yer bir gömme dolap ve havlar sıcak olduğundan suları çok ısınıyor aklımda kasa fanlarından soğutucu yapma fikri var ama tek kablolu fanlar var yada 3 4 pinli ben bunları nasıl 2 pinliye çevirebilirim hangi...
  3. B

🔥İndirim Sırma C Vitaminli Mango & Ananas Aromalı Doğal Maden Suyu 48 Adet 172TL

Bende 215 tl ye kadar düşüyor en fazla
  4. B

Bu dolandırıcıları nasıl şikayet edebilirim

Arkadaşlar bu numara sürekli beni arayıp vodafone internetin ile ilgili destek talebi adına arıyordu am açtığımda sipariş hattına hoşgeldiniz diyordu bugün artık ne sebeple arıyorsunuz dedim telefonu kapattılar 10 dakika sonra arayıp ********** diyip kapattılar daha öncede benzer bi numara...
  5. B

Güneş enerjisi iş yapar mı

Dostlar böyle bir şey buldum bu ne kadar iş yapar benzer bişey kullanan varmı yada başka önerisi olan akvaryum ve hayvanlar için ısıtıcı da kullanılır mı Fırsat: DOKIO Güneş Panelleri 100W 18V Katlanabilir Monokristal + Solar denetleyici (LCD göstergesi + 2 USB çıkış) 12V araç aküsü, AGM, jel...
  6. B

Ana Konu Amazon Prime Day Başladı!

Ps5 linki varmı
  7. B

Lazer kesici ve 3d yazıcı denk gelen oldumu
  8. B

Hangi si
  9. B

12 k gitti şimdiden
  10. B

3d yazıcı denk gelen varmı
  11. B

1000tl borsa girilir mi

Şu iyidir bu iyidir diyemem ama bence yapay zeka ile solar iyi yatırım, ben yatırım yapıyorum ama sana kalmış araştırmadan bi hisseye girme
  12. B

1000tl borsa girilir mi

Girilir ne kadar lâ girdiğin önemli değil mesele devamlılığı olması 1000 tl atıp beklemeye çeksin ekleme yapacaksın
  13. B

🔥İndirim ACER Predator Aethon 301 722TL

Arkadaşlar ban a geldiler de kutular açılmış gibi jelatin leri hasarda var iade ürünü acaba bika gelen varmı
  14. B

Mini klima önerisi lazım

Ufak oda için mini klima önerisi lazım tasarruflu az yakan bişiler güzel olur bütçe 3k civarı önerilerinizi bekliyorum
  15. B

🔥İndirim ACER Predator Aethon 301 722TL

alınır mı? 5 6 ay sonra kâr ettirirmi
Geri