Merhaba arkadaşlar 3D çizim yapmak için tablet arıyorum 0 veya 2. El farketmiyor bütçem 10 ila 13k arası aklımda 9.nesil ipad var tavsiyesi olan kullanmak eden varsa desteklerinizi bekliyorum
arkadaşlar merhaba elimde 20 adet beta var her biri ayrı ayrı tanklarda nulundukları yer bir gömme dolap ve havlar sıcak olduğundan suları çok ısınıyor aklımda kasa fanlarından soğutucu yapma fikri var ama tek kablolu fanlar var yada 3 4 pinli ben bunları nasıl 2 pinliye çevirebilirim hangi...
Arkadaşlar bu numara sürekli beni arayıp vodafone internetin ile ilgili destek talebi adına arıyordu am açtığımda sipariş hattına hoşgeldiniz diyordu bugün artık ne sebeple arıyorsunuz dedim telefonu kapattılar 10 dakika sonra arayıp ********** diyip kapattılar daha öncede benzer bi numara...
Dostlar böyle bir şey buldum bu ne kadar iş yapar benzer bişey kullanan varmı yada başka önerisi olan akvaryum ve hayvanlar için ısıtıcı da kullanılır mı
Fırsat: DOKIO Güneş Panelleri 100W 18V Katlanabilir Monokristal + Solar denetleyici (LCD göstergesi + 2 USB çıkış) 12V araç aküsü, AGM, jel...