Valla bilemiyorum yamayı yükledim girdim sonra bi daha oyuna girmedim bannerlord bela oldu bana :D
1760649163
İnternetin hızlıysa bence bi komple silip tekrar dene bu arada farkı var mıdır bilmiyorum ama w10 kullanıyorum ben oyunlar ve böyle şeyler için daha stabil çalışıyor.Çözüm olmazsa...
Merhaba,Netspeed ve Türktelekomda iki aboneliğimiz var Netspeed fiber,Telekom vdsl ikisine de zam geliyor bu ay nakil ücreti,kurulum vs vermeden ikisini de bi yere taşımak istiyorum millenicoma baktım ama o da 4 ay sabit fiyat var başka geçebileceğim bi yer var mı önerebileceğiniz düzgün.
Eşim de ara ara biner muhtemelen o yüzden çift ehliyet yükseltmek demek oluyor şu an için o yüzden 50’lik modellere yöneliyorum bi de bütçeyi çok aşmak istemiyorum yoksa 50/125 modellere yönelecektim onlar da 75-85₺ arası
1738815995
Olmazsa Wing 50 ile başlayıp sonraki dönemlerde değişilebilir
Telekom’la görüştüm şimdi altyapı bu ay gelecek diye 500’e 870₺ 1000’e 1060₺ modem de kiralık ve modemi de çıkartmıyorlar paketten.Telekom altyapısı ile 500-1000 mbs alabileceğim kurum var mıdır? Telekom’un vereceği modemin pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum.Başka modemle vs çalışmaz diyorlar...
Şimdi şöyle bi problem var cihaz bakacağım ama kaç mhz olduklarını tam göremedim araştırma yaparken.Ek olarak da mhz değerleri ortalama hangi hızlara tekabül ediyor.Cihaz alıp doğru düzgün hız alamayıp ve düzgünce çekmedikten sonra almamın hiçbir anlamı olmayacak çünkü o yüzden hata şansımı...