bdrhncagriozdmr isimli üyenin son içerikleri

1. bdrhncagriozdmr

❌İndirim Bitti! Ethernet kablosu 34 TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B07NL6LQNS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title bende de bu var 930u geçmiyo yada 939da olabilir unuttum. 1775156273 pardon yanlış yanıt vermişim buna vericektim.
  2. bdrhncagriozdmr

🔥İndirim Turkcell Mağazalarında 5555 adet 5G telefon %50 indirimle satılacak!

Ahahaha bu gerçekse zaten turkcell şubelerindeki çalışanlar yakınlarına falan ayarlar dakikasında biter. Yiyosa internette satış yapsınlar bakalım kim alıyor Bi ara vatan computerdeki sistemlerde böyleydi çalışanlar kendine ayarlıyordu hiç unutmam. Tüm şirketler geri kafalı düşüncesiz
  3. bdrhncagriozdmr

❌İndirim Bitti! Old Spice Captain Erkek Duş Jeli Ve Şampuan 250 ML - 91 TL

Dushy portakallı duş jeli ama fotoğrafını bulamadım sadece market malı galiba
  4. bdrhncagriozdmr

❌İndirim Bitti! Old Spice Captain Erkek Duş Jeli Ve Şampuan 250 ML - 91 TL

duş jeli ve kokusu güzel ama evdeki yaşlı işi portakal aromalı duş jeli daha çok sarıyo beni malesef yerini tutamaz
  5. bdrhncagriozdmr

🔥İndirim Adidas Ayakkabılarda %50 İNDİRİM

beyler bunu mu alsam nike monarch mı? nike monarch 3200tlden başlıyor biraz pahalı geldi ama bu uygun gibi Sizce?
  6. bdrhncagriozdmr

❌İndirim Bitti! 4 lü düz paça eşofman 715 TL

evet daha uygun hocam. tek fark pazarda nike amblemli bulursun bide tanesi max 250tldir 200e nike eşofman satan pazarlar bile var
  7. bdrhncagriozdmr

❌İndirim Bitti! Casio Saatlerde 300₺ Kupon 930tl ye geliyor

bende kupon vermedi 1200 oluor full kupon kişiye özel mi?
  8. bdrhncagriozdmr

Aula 1+1 hoparlör 399 TL

Ses seviyesi süper 350tlye almıştım galiba baya memnunum. tek sakıncası arada bir boştayken cızırtı sesi çıkarması. Sebebini bilmiyorum ama benim psuda coilwhine vardı ve sanki hoparlöre yansıtıyor gibi sesi. Çünkü sadece mouseyi hareket ettirirken çıkan elektrik sesi gibi veriyor cızırtıyı...
  9. bdrhncagriozdmr

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer II 420 ARGB ACFRE00109A İşlemci Sıvı Soğutucu 3.372TL

kocaman kasam olsa direkt almıştım ya süper fiyat.
  10. bdrhncagriozdmr

🔥İndirim DeFacto 800/200₺ İndirim

Geçen hepsipaydan 100tl alma yöntemi vardı onuda kullanıp şu iki ürünü 580tlye aldım iyi oldu tekrar teşekkürler.
  11. bdrhncagriozdmr

🔥İndirim DeFacto 800/200₺ İndirim

Güzel ürünler var.
  12. bdrhncagriozdmr

🔥İndirim Süvari Erkek Siyah Chelsea Bot - 1499TL

normal ayakkabı numaram 42.5 - 43. bundan 43 alsam olur dimi
  13. bdrhncagriozdmr

🔥İndirim Soğuk Geçirmez Fermuarlı Sweatshirt 184 TL

Adam marka takıntısı yapmamış guzum
  14. bdrhncagriozdmr

🔥İndirim GS Store İcardi Tshirt 199TL Resmi Mağaza

Sırf bu mesaja random atmak için şifremi unuttum yapıp giriş yaptım QWFĞPQKFWĞQPKFWQĞFPKQFĞPKASF
  15. bdrhncagriozdmr

🔥İndirim Galatasaray 5 yıldız deplasman forması -1345 TL (GSSTORE)

ben şahsen sarı kırmızı alıcaktım 1k pahalı diye almadım şimdi 1800e beyaz almıştım 1900e sarı kırmızı geliyor yazık oldu. ama arkadaş sarı kırmızı formada bi leş be arkasına çizgi atmışlar yarısı iğrenç duruyor. beyaz daha sade. Şuan beyazı almak istesemde 1500e denk geliyordu her türlü 300 girdi
Geri