Senin kulağının berraklık hissi farklı demek ki. Ben gayet soft ses alıyorum yeterli. Hatta steel series artic nova 5 kulaklığım var arada bi şarkı dinlerken sarmadığı için dışarı çıkıp yürüyerek şarkı dinliyom bu kulaklıkla.
Ancsini bilerek açmıyorum ama gerçekten çok başarılı. Gerçi ilk kulaklığım ama baya araştırdım bunu aldım daha iyisi vardır belkide bilmiyorum. Kulaklık bana büyük gelir diye tırsmıştımda aldığımda kulağın içine direkt oturmuştu. Büyük gözüktüğüne bakma ergonomik baya. Kontrolleri şöyle. 2 kere...
Kullanıyorum güzel ürün alabilirsin. Ses tekerleği bi işe yaramıyor ama çokta önemli değil. Ses seviyesi güzel ve nothing apps uygulaması var gayet güzel kontroller.
Olm sarı sitede bir şey satması aşırı uğraştırıcı ve eline geçicek para 900-1000tl falan. Asgari ücretin %4ü la altı üstü. 1000mbps internetim var dün girip deneseydim keşke alıp yoksul bi tanıdığıma verirdim
İlk başta kablosuz kulaklık verecekler diye söyleniyordu da buna değmez ya. Kablosuz kulaklık olsa uğraşırdım şunun için incehesabı bile açmadım. Ama ihtiyacı olan için 20dk f5 atmaya değer :d
bunların tarihi geçiyor mu? mesela 2 ay içinde bitecek desem idare eder mi ona göre alacağım
1777399820
yaw kod bitti dayı koklayarak mı kupon kodunu kullanıyorlar anlamadımki :D