Diziyorsan para ekleyip gen5 ssd bak istersen bi kere alırsın adam akıllı almış olursun. gen4 samsung 990 pro önerirdim ama pahalıymış baya. O parayı veren gen5 alır.
Bence bunu almayın. Ben aldım iade edip 2bin tl daha ekledim vader 5 pro aldım. Eskidende çakma dualshock vardı ve çakma dualshock bu koldan daha iyi hissettiriyordu plastik olarak bile :D
Forumda çok cahil falan gördüm de senin gibi hem cahil hem boşunu görmedim. Ramler eskiden o fiyattaydı ve vatanın yaptığı indirim saçma gelmemişti. Sen ne zaman 800tlye monitör verildiğini gördün ki? Hemde itopya bu cimri itopya.
Bana kalırsa iptal yiceksiniz. La bu itopya 3 sene önce philips monitörümde ölü pixel çıktı diye değişimi bile 3-4 kere istedik de yaptılar. Şimdi size 800tlye monitör mü vericekler? Diyelimki verdiler emin olabilirsiniz iade edilen ölü pixel panelleridir ama yine çok okey :d
1782902006
Boş...
Beyler incehsap hata yaptı tamamda tebilonda mı yaptı? hayır stok eritiyorlar iptal gelmez. Valla kalitesiz çip olsa bile umrumda olmaz 6000tlye rammi var reis