bdrhncagriozdmr isimli üyenin son içerikleri

1. bdrhncagriozdmr

🔥İndirim Cmf buds 2 plus 2000 tl

Senin kulağının berraklık hissi farklı demek ki. Ben gayet soft ses alıyorum yeterli. Hatta steel series artic nova 5 kulaklığım var arada bi şarkı dinlerken sarmadığı için dışarı çıkıp yürüyerek şarkı dinliyom bu kulaklıkla.
  2. bdrhncagriozdmr

Ancsini bilerek açmıyorum ama gerçekten çok başarılı. Gerçi ilk kulaklığım ama baya araştırdım bunu aldım daha iyisi vardır belkide bilmiyorum. Kulaklık bana büyük gelir diye tırsmıştımda aldığımda kulağın içine direkt oturmuştu. Büyük gözüktüğüne bakma ergonomik baya. Kontrolleri şöyle. 2 kere...
  3. bdrhncagriozdmr

Kullanıyorum güzel ürün alabilirsin. Ses tekerleği bi işe yaramıyor ama çokta önemli değil. Ses seviyesi güzel ve nothing apps uygulaması var gayet güzel kontroller.
  4. bdrhncagriozdmr

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

öfff varya süperler. Mchose g75 procuyum ben. Klavyeyi 1 metre yüksekten düşürdüm hiç bir şey olmadı :D. Sağlamlık testini yaptım yani.
  5. bdrhncagriozdmr

Zaten ülkeye wraith ve gaminggen girdiğinden beri klavye çeşitleri eksik olmuyor malesef rampage gamepower gibi markaların yüzüne bakılmaz.
  6. bdrhncagriozdmr

Beklemeye değmez hocam membranı alıp zorunlu kullanacağına para biriktirip almayı beklediğin klavyeyi sipariş etmek daha mantıklı.
  7. bdrhncagriozdmr

Ben bunu bi aşağılama olarak görüyorum. Verdikleri şey bi plastik parçası ve insanları kendine muhtaç ediyorlar 30dk sitede f5 attırıp.
  8. bdrhncagriozdmr

🔥İndirim New York Gidis-Dönüş Uçak Bileti 23.690₺!

Ben gidiyorum hantavirüsü tr ye getirecem
  9. bdrhncagriozdmr

🔥İndirim New York Gidis-Dönüş Uçak Bileti 23.690₺!

Şu uçağa binecek adam donanimarsivi forumda gezmesin la
  10. bdrhncagriozdmr

❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

Olm sarı sitede bir şey satması aşırı uğraştırıcı ve eline geçicek para 900-1000tl falan. Asgari ücretin %4ü la altı üstü. 1000mbps internetim var dün girip deneseydim keşke alıp yoksul bi tanıdığıma verirdim
  11. bdrhncagriozdmr

❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

İlk başta kablosuz kulaklık verecekler diye söyleniyordu da buna değmez ya. Kablosuz kulaklık olsa uğraşırdım şunun için incehesabı bile açmadım. Ama ihtiyacı olan için 20dk f5 atmaya değer :d
  12. bdrhncagriozdmr

❌İndirim Bitti! Apple iPhone 17e 256GB Siyah 50.999 TL

0.5x kamerası var mı?
  13. bdrhncagriozdmr

❌İndirim Bitti! Kahve Dünyası Lavi Antep Fıstıklı 1200 gr 636 tl

bunların tarihi geçiyor mu? mesela 2 ay içinde bitecek desem idare eder mi ona göre alacağım 1777399820 yaw kod bitti dayı koklayarak mı kupon kodunu kullanıyorlar anlamadımki :D
  14. bdrhncagriozdmr

🔥İndirim GSStore Forma / T-Shirt / Ceket İndirimleri (n11)

Kargoya verilene kadar şampiyon olacaz kardeş
Geri