Teşekkür ederim kral ♥
1677795750
Düşünüp yorum yaptığın için teşekkür ederim dostum bu sistem zaten yılladır mevcut ve böyle bir yazılım elimizde mevcut bunla uğraşan ekip arkadaşlarım var zaten
Onu tespit etmek için dış ticaret sitelerini her dakika takip edip oyun panelinden her oyuncunun ticaret geçmişine bakman gerekiyor 1 kişi yakalayacağım diye diğeri satıp çıkmış olacak
Değerli yorumun için ve bu konuya vakit ayırdığın için sana teşekkür ederim dostum legal yapmak mantıklı bir yol değil legal yapsak bile huylu huyundan vazgeçmez yeni bildiği o site üzerinden satmaya devam eder yani tamam oyuncu kazanırsın bundan güzel para kazanırsın ama bu devri bitirmeye...
Tam tersi dostum oyun dışı ticaret oyunların ömrünü kısaltır ve zevksizleştirir şöyle düşün hem yapımcı zarar ediyor hem emeklerimize bir nevi hakaret resmen bu oyun içerisinde bir oyuncu düşün 6 8 saat farm yapıyor diyelim oyun içerisinde pazar kuruyor ve satılmasını bekliyor %30 satılıyor...
Merhabalar sevgili arkadaşlar geliştirmiş olduğumuz bir oyunumuz mevcut bu oyunun içerisinde bir ticaret sistemi mevcut bu ticaret sistemini korumak için yapılan ticaretlerin oyun içerisinde kalmasını istiyoruz yani oyun için elde edilen para birimi ile satılmasını istiyoruz oyun dışı ticareti...