Beak-Go isimli üyenin son içerikleri

1. B

Oyun dışı ticareti engellemek ???

Ban yiyince temsili bu oluyor herhalde :)
  2. B

Bu yorumunda kendi sorunu kendin cevaplamış oldun dostum :)
  3. B

Teşekkür ederim kral ♥ 1677795750 Düşünüp yorum yaptığın için teşekkür ederim dostum bu sistem zaten yılladır mevcut ve böyle bir yazılım elimizde mevcut bunla uğraşan ekip arkadaşlarım var zaten
  4. B

5. B

Bunun en büyük örneği ülkemizin ekonomisi buradan yola çıkarak ne demek istediğimi anlayabilirsin.
  6. B

7. B

Metin2 knight online silkroad tarzı
  8. B

Türk'e imkansız de otur izle kaçtan satıyorsun söyle :D
  9. B

Onu tespit etmek için dış ticaret sitelerini her dakika takip edip oyun panelinden her oyuncunun ticaret geçmişine bakman gerekiyor 1 kişi yakalayacağım diye diğeri satıp çıkmış olacak
  10. B

Değerli yorumun için ve bu konuya vakit ayırdığın için sana teşekkür ederim dostum legal yapmak mantıklı bir yol değil legal yapsak bile huylu huyundan vazgeçmez yeni bildiği o site üzerinden satmaya devam eder yani tamam oyuncu kazanırsın bundan güzel para kazanırsın ama bu devri bitirmeye...
  11. B

Abi ahahha :D bu yorumu çerçeve yapıp duvara sabitliycem
  12. B

Tam tersi dostum oyun dışı ticaret oyunların ömrünü kısaltır ve zevksizleştirir şöyle düşün hem yapımcı zarar ediyor hem emeklerimize bir nevi hakaret resmen bu oyun içerisinde bir oyuncu düşün 6 8 saat farm yapıyor diyelim oyun içerisinde pazar kuruyor ve satılmasını bekliyor %30 satılıyor...
  13. B

Merhabalar sevgili arkadaşlar geliştirmiş olduğumuz bir oyunumuz mevcut bu oyunun içerisinde bir ticaret sistemi mevcut bu ticaret sistemini korumak için yapılan ticaretlerin oyun içerisinde kalmasını istiyoruz yani oyun için elde edilen para birimi ile satılmasını istiyoruz oyun dışı ticareti...
  14. B

Sistem hakkında düşünceleriniz ?

Ekran kartına daha tam karar vermedim araştırmasını halen yapıyorum dostum yorumun için teşekkür ederim
  15. B

Sistem hakkında düşünceleriniz ?

Bu sisteme bu monitör almıyorum zaten ayrı bir sistem için alınıyor o evde 2k 4k monitörler mevcut sıvı soğutucu için teşekkür ederim *-*
Geri