beatsquar isimli üyenin son içerikleri

1. beatsquar

ÜNİVERSİTE İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ

Yarın gün içinde belli olucak hocam imkansız gibi duruyor lenovo ama tekrardan satın aldığımda dönerim buraya haber veririm bunlar freedos mu aldıktan sonra ne yapmam gerekiyor direk windows usb hazırlayıp kullanabiliyor muyum
  2. beatsquar

Çok teşekkür ettim ilgilendiğiniz için amazonda kartımla 6 taksit yapabiliyorum , hepsiburada 9 taksit vade farksız var taksit bütçemi sizin attığınız linke göre ayarlamaya çalışacağım ama ayarlayamazsam attığım hepsiburada linkinden muhtemelen g870'i alırım
  3. beatsquar

Yok, hiç problem değil. Sadece almışken donanım olarak iyisini almak istiyorum. Yoksa muhtemelen ihtiyaçlarımı karşılayacak çok daha uygun bütçeli bir bilgisayar da alabilirdim. İsteğim, üniversitede yapacağım ders veya işler dışında, üniversiteye yakın yazlık ve 50 km uzakta da evim olduğu için...
  4. beatsquar

Merhaba mesaj bildirimi gelmedi öylesine donanım arşivini açınca gördüm teşekkür ederim yanıtlarınız için sizin dediğiniz G870 https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g870-intel-core-i5-13420h-16gb-1tb-ssd-rtx4060-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-g870-1342-bfb0x-b-p-HBCV00003ZQBLI mi...
  5. beatsquar

Bütçeyi biraz daha düşürürsek 30 35 arasına o bantta neler alabilirim peki yardımcı olur musunuz 1756349012 Taksitli alıcam ama teklifiniz için teşekkür ederim
  6. beatsquar

Merhaba arkadaşlar , üniversiteye başlayacağım için evde ne kadar güzel bir sistemim olsa bile üniversitenin konumu dolayısıyla farklı yerlerde bulunmam gerekiyor bu yüzden laptop almayı düşünüyorum , ne kadar bilgisayarlarımı kendim toparlasam da laptoplardan çok fazla anlamıyorum bu yüzden...
  7. beatsquar

Giriş seviyesi 3D yazıcı önerisi

Şuan kurulumu yaptım , kendi içinde gelen SD kart içindeki tepsideki kalıntıları temizlemeye yarayan kürek gibi bir nesneyi ve kendim başka bir nesne bastım gerçekten güzel hayran kaldım , oturdum başına izledim saatlerce insan evden çıkmadan lazım olan şeyi indirip saatler içinde eline...
  8. beatsquar

Anladım çok teşekkür ederim . Forumdan cevap gelmeyince dediğim modeli sipariş geçtim çevremde bu işle uğraşan arkadaşlarım ve abilerim var anlıyorlar onlar önerdi zaten markayı sanayidede kullandıkları bir markaymış herhangi bir sorun veya takıldığım bir yer olursa onlarda destek alabileceğimi...
  9. beatsquar

Arkadaşlar merhaba 3D yazıcı almak istiyorum , kullanma amacım motosikletime aksesuar yapmak ve gerekli olabilecek diğer durumlar , şuan aklımda Creality Ender-3 V3 se var Creality'nin en ucuz 3D Printerı sanırım şuanda ve fiyatı da 9700 TL civarı , sizin bu fiyat bandında daha iyidir...
  10. beatsquar

Fiyat Performans Aksiyon Kamerası Önerisi

Merhaba , çeşitli alışveriş sitelerinde bütçeme uygun aksiyon kamerası aradım bir kaç seçenek buldum araştırdım video izledim fakat bilgili insanlara da danışmak istedim , şuan aklımda SJCAM SJ4000 DUAL SCREEN var bu model ile AİR modelinin arasında ne fark var acaba çünkü arasındaki fiyat...
  11. beatsquar

Motosikleti perte çıkartma süreci nasıl geçer

Merhaba yaklaşık 1 ay önce kafede otururken gözümün önünde park halindeki motoruma çarptılar ve düşürdüler , tutanak tutmak istedim çünkü motor Aprilia ve parçaları çok pahalı. Tutanağı tuttuk şehrimdeki yetkili servise tutanak ile beraber motoru bıraktım . Motorun muhtemelen perte çıkacağını...
  12. beatsquar

Aktif sistemimde RTX 4070 Super kullanabilir miyim ?

Anladım tabi o kadarını biliyorum bu zamana kadar tüm pclerimi kendim topladım fakat artık iş çağına geldikten sonra hangi marka hangi performans şuan güncel bilgim yok , bana bu ekran kartı ile uzun süre kullanabileceğim hiç bir sorun yaşamayacağım bir işlemci önerirseniz gerisini ben...
  13. beatsquar

7500F taksam nasıl olur çevremdeki bir çok insan öneriyor ama
  14. beatsquar

Teşekkür ederim ana kartı incehesap cuma indiriminden o zamanlara göre normal bir lga 1200 ana kartın 500 TL altına falan yakalamıştım az stok vardı hemen kaptım :D biliyorum çok saçma böyle bir sisteme göre . ve bir şey sorabilir miyim izninizle gerçekten bilgim yok bu arada videoda anlatılanı...
  15. beatsquar

Arkadaşlar şuan sistemim : Intel I5 11400F Intel ARC A750 8 GB MSI MPG Z590 Gaming Force XPG Spectrix 3200 MHz 8x2 16 GB RAM XPG Pylon 750B-BKCEU 750W 80 Plus Bronze 120mm Gaming PSU Kingston NV2 SNV2S/1024G 1TB 3500/2100MB/s PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD Disk WD Blue 500 GB HDD Şuan elimde RTX 4070...
Geri