şuan 240lık msı sıvı soğutma sıvı metal ve am5 alüminyum işlemci sabitleme bloğu kullanıyorum ne yaptıysam ısınmanın önüne geçemedim masaüstü boşta bile 47-48 derece cs stabil 75-78 ama render alırken direk 95 işlemci silikon değerleride iyiydi diye hatırlıyorum yakın zamanda bakmadım
Eski laptopuma kapton bant ile yapmıştım uzun süre sorunsuz kullanıp satım ancak 7700x üzerindeki soğutma bloğu parçalı gibi kenarlarda kompanentler açık ve alüminyum malzemeden yapılmış sıvı metal alüminyuma zarar veriyor diye hatırlıyorum o yüzden denemiş birinden detayları öğrenmek lazım...
bundan önce i9 11900f vardı taş çatlasın 69-70 gördüm 71 görmedim
ama gel gör ki 7700x ile mangal yapacaz yakında :D
eski sistemde de aynı macunu kullanmıştım soğutucunun içinden çıkmıştı
Ryzen 7 7700x işlemciye geçiş yaptım soğutucu olarak Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB kullanıyorum ancak sistem soğumuyor
Macun olarak arctic mx-5 12 W/m-K macun kullandım ama fayda etmiyor 95.4 derece ile rekor kırdım sayılır
Farklı macun olur sıvı metal olur under volt olur tavsiyelerinize...
shark d-skwal 2 ortalama 7-8bin
1 senedir aktif kullanıyorum çok memnunum başlangıç için gayet yeterli olacağını düşünüyorum.
Güneş vizörü ayrı , kutu içinden buhar önleyici ile birlikte çıkıyor interkom bağlantısı için kask içinde kulaklık ve mikrofon yeri hazır kesme biçme yapmana gerek kalmıyor
3 sene bmw kullanmış biri olarak söylüyorum sıfır motor yaptırdım 1 ay dayandı sonra sandık motor attık 2 ay dayandı lanet olası bmwyle sakinde kullansan her yerde yanlasan da ilk sahibinden sonrası sadece sanayiye gidebiliyor
1 yıldır g535 kullanıyorum çok memnunum kulaklık sanal olarak 7.1 ve şarjı uzun süre gidiyor daha bu hafta sonu cuma günü 100 yaptım 6 saat, ctesi 4 saat, pazar 6 saat kullandım ve şarjı 45di
Merhabalar FPS oyunları ve Mobil oyunlar için kullanılabilir normal fiyatı 550 iken şuan kargo dahil 400 geliyor kupon vs ile ekstra fiyat düşer mi sizce mantıklı mı...