su an pc acık ve kullanıyorum. corsair icue kendi yazılımını kurcalarken bi anda iki farın da rengi söndü, yanmamaya basladı. bi tanesi yanıyor sadece videolara göre yapıyorum internetteki fakat bi türlü tekrar yanmadılar. yardım edebilir misiniz? tesekkürler
arkadaslar ufak bi kardesim var onu oturtmustum pcye ayarlara girip görüntüyü sarartmıs beyazlar daha kırık beyaz-sarı gibi gözüküyor. ayarlardan falan yaptıgı bir sey degil geldigimde ekipmanların client uygulamaları falan acıktı performans vs bir seyler yazıyordu ama ben nasıl giricem...
Şimdi ben de Whatsapp Web'i denedim. -eskiden onu kullanıyordum zaten- Orada pdf dosyaları sorunsuz gözüküyor, indiriliyor. Windows versiyonunda da başlarda böyle bir sorun yoktu gerçi. Şimdi yeniden yüklemeyi deneyeceğim
1696503155
Teşekkür ederim
Bilgisayardaki pdf dosyalarını karşı taraftan alınca ya da pcden açacağım zaman whatsapp uzantısında gösteriyor ve açılmıyor, bunu nasıl düzeltebilirim?
kanka tabi ki çözülmez direkt olarak zaten bi sıkıntı sorun var ben bunun farkındayım, turknet bunun hakkında ekip de gönderip sorunu sıkıntı hakkında net bilgi vermediği için ben bundan mağdurluk yaşıyorum
1673455188
iç tesisat ya da telekom kabloları sıkıntıları nasıl çözülür peki bunun...
yemin ediyorum özet bu ya bizim binada kutu olmasına rağmen adamlar gelmedi 1 aydır bekliyoruz müşteri hizmetleri desen tırt çalıyo çalıyo ilgileniyoruz vs diye geçiştiriyolar, turk telekomda maks internet peki upload download kaç alıyorsun kanka
kanka kutu var maalesef binada da adamlar tenezzül bile etmedikleri için 1000 turknet kurulumuna 1 aydır bekliyorum gelecekler diye beklerken yalın paket internetten de olduk