hocam öyleyse cidden hayırlısı budur belkide en basitinden belkide ehliyet aldığında kaza yapıcaksındır bundan korunuyosundur hazır hissettiğin zaman tekrar...
Yapacak bir şey yok kral takma sakin ol gerilme bir şey yok alt tarafı araba sürecen gerilecek bir şey yok rahat ol. Para da önemli değil giden gitmiş artık...
Mümkünse sınavdan 1 gün önce boş arazide biraz sür ayağın pedala direksiyona alışsın öyle gir ben eğitimlerde kötüydüm sınavdan bi gün önce biraz fazla...
Galiba öyle içimde çok tutup kafayı yememek için birkaç kişiyle paylaştım hep böyle yapıyorum galiba yapmamam gerekiyor
1741026252
Ya aslında iyi sürüyorum...
Yapacak bir şey yok hocam bu şekilde sınavdan geçip ehliyet alsan hem senin için hem de başkaları için tehlikeli olacaktı. Giden para olsun.
1741025623...
İnşallah kardeşim normalde böyle şeyleri kafaya takmam heyecan da yapmam ama son 2 senedir en ufak şeyde elim ayağım titriyor bayılacak gibi oluyorum...
Babamın ehliyeti yok evde otomatik araba var ama yeni alındığı için evdekiler de acemi o yüzden az sürebildim ama iyi sürdüm tek sorun sınavda elim ayagim...
İlk sınavda hoca yüzünden sarida geçtim kaldım 2. Sınavda bütün parkları yaptım sağa dönüp sınavı bitirecektim sinyali unuttum 3. de en rahat yaptığım L...