BecoBEYLER isimli üyenin son içerikleri

1. BecoBEYLER

NVIDIA Broadcast Kurulmuyor (OTA Dependencies Hatası)

Merhaba, NVIDIA Broadcast’ı NVIDIA App üzerinden kurmaya çalışıyorum ama kurulum sonunda sürekli OTA Dependencies / kurulum başarısız hatası alıyorum. Denediğim şeyler: NVIDIA sürücüyü Özel → Temiz kurulum ile yeniden kurdum Revo Uninstaller ile NVIDIA Broadcast / Video Effects kalıntılarını...
  2. BecoBEYLER

Beyaz Kasa İçin Renkli Figür Önerisi Alabilir miyim? Kasa İçi Dekor Fikirleri

rica etsem link atar mısın dostuum
  3. BecoBEYLER

Yardım Dragos AquaForge ARGB 240mm LCD Ekran CPU Derece Yerine Frekans Gösteriyor

Ben de zaten iade talebi oluşturdum, ürünü geri göndereceğim. Bende herhangi bir arıza durumu yoktu; uygulama üzerinden sıcaklık derece (°C) olarak düzgün şekilde görünüyordu. Ekran otomatik dönüyor, muhtemelen o yüzden fark edilmemiş olabilir. Ancak sonrasında derece göstergesi kaldırılıp...
  4. BecoBEYLER

Beyaz Kasa İçin Renkli Figür Önerisi Alabilir miyim? Kasa İçi Dekor Fikirleri

Merhaba arkadaşlar, Yakın zamanda tamamen beyaz temalı bir kasa kurdum ve sistem genel olarak oldukça sade ve temiz bir görüntüye sahip. Ancak kasa içini biraz daha hareketlendirmek ve kişiselleştirmek istiyorum. Bu noktada sizlere birkaç sorum olacak: Beyaz kasa kullananlar olarak kasa...
  5. BecoBEYLER

Yardım Dragos AquaForge ARGB 240mm LCD Ekran CPU Derece Yerine Frekans Gösteriyor

Merhaba arkadaşlar, Dragos AquaForge ARGB Beyaz 240 mm sıvı soğutucu kullanıyorum. İlk aldığımda LCD ekranda işlemci sıcaklığı (°C) düzgün şekilde görünüyordu. Ancak son zamanlarda ekranda sıcaklık yerine işlemci frekansı (MHz/GHz) gösterilmeye başladı. Herhangi bir donanımsal değişiklik...
Geri