Bedavakaju isimli üyenin son içerikleri

1. B

Gaming.gen.tr garantisi nasıldır?

wraith sattığı ürünlerin distribütörü çünkü tabii ki alacak
  2. B

Bunun leşlikle alakası yok olması gereken bu zaten, ürün bozulunca distribütöre yollarsın, distribütörde ya tamir eder, ya 1-1 değişim yapar, ya emsal bi anakartla değişim sağlar, o da olmadı doa belgesi verir, doa belgesini aldığın mağazaya yollayıp paranı geri alırsın.
  3. B

Scyroxa yazmanın bir manası yok, adamlar krallık yapıp sana çinden hediye yeni klavye yolluyoruz deseler bile 10-15 bin tl gümrük masrafı çıkacak ücretsiz klavyeye, distribütör kimse ona yolla, anladığım kadarıyla ürünün satıcısı da distribütörü de gaminggen tr, yani onlara yollamaktan başka...
  4. B

Steam basarim kasmak mantikli mi?

Oyunlardaki başarımlar oyun yapan şirketlerin tembelliklerinin ürünüdür, oyunu gerçekten güzel içerik ile doldurarak oyuncuya oyunda daha fazla vakit geçirtmek yerine, saçma sapan başarımlar ekleyerek oyunun süresini uzatmayı hedefler, başarım peşinde koşan arkadaşlar kusura bakmasın ama...
  5. B

6k ya sıvı soğutucu önerisi

evet oluyor, 7-10 derece fark ediyor intelin alev alan işlemcilerde, amd de pek fark yok, 1-2 derece.
  6. B

https://www.pttavm.com/thermalright-lga1700-bcf-black-intel-12-13-14-nesil-bukulme-onleyici-ekstra-temas-siyah-tf7-termal-macun-islemci-sogutucusu-kiti-p-1431359600
  7. B

Yardım 7800x3d ye hangi sıvı soğutma?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BSN9JW7Z aynı işlemci ile bunu kullanıyorum yeni aldım, boşta 40 derece stres testinde %100 de 63-65 derece. Pompa sesi sıfır fan sesi güzel sessiz. dün indirimdeydi 3350 ye aldım ben bugün bitmiş. bütçe varsa bunun 360mm olanını da alabilirsin indirimde 5200 tl...
  8. B

Sahibinden PG? güvenilir mi?

param güvende ile hayatta ürün satmam, ürünün içinden geçip iade etseler naneyi yiyorsun uğraş dur.
  9. B

contact frame var mı? intelde eyep fark yaratıyor o, normalde çok bükülüyor soğutucu düzgün temas etmiyo
  10. B

2500 TL RYZEN R5 3600 NASIL?

2500 çok ya ona, 1500-2000 arası satan çok oluyor.
  11. B

Yardım LİANLİ fan mı AsiaHorse mi?

s soğutmadaki büyük oyuncu radyatördür fanlar dramatik bi etki yaratamaz.
  12. B

ben 240 lığını aldım indirimde, 3300 tl olduğu için, gayet memnunum pompa sesi sıfır, fanlar sessiz, oyunlarda 50 derecede takılıyor işlemci.
  13. B

Yardım LİANLİ fan mı AsiaHorse mi?

sıvı soğutucuya da aynı fanı takmazsan diğer fanlara verdiğin onca paranın manası kalmaz uyumsuz durur.
  14. B

anlamadım bu linkler ne, ben deepcool soğutucu atmadım ki.
Geri