Bu var bende. Supporta bayağı ısrar edip sordum parça parça mı kullanılıyor belli yüzdeye kadar mı karşılıyor 601TL'lik ürün sepetleyip -600 yapabiliyor...
Arkadaşlar wincredit promosyonunu alan oldu mu? Benim önceki siparişlerle bayağı dolmuş 500lük bi posta daha alırsam 600TL süresiz kupon veriyor ama...
spesifik olarak o 2 ürünle değil de yıllar içinde başka birsürü ürünle yaşadığım bir olay, dediğiniz pekala mümkün. Mesela macbook dockum var o da bazen...
yeni hesap aç, ürüne gir bak göz koy ama sepete atma, başka ürün de inceleme, bikaç saat sonra ya da sonraki gün falan girdiğinde sana özel promosyon olarak...
İlkini 920ye aldım, sonra başka hesap açıp telefon doğrulaması yapıp ürüne girçık yaptım birkaç saat bekleyince kişiye özel indirimle 275+vergiye düştü...
Klavyesi gelen arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. AltGr'nin yerine alışkınım, klavye geldiğinde keycap boyutları aynıysa sağ ctrl ile fn'i yer değiştirip...
1 klavye almıştım şimdi burdaki arkadaşın taktiği sağolsun 2.si için 300TL indirim verdi, ilkini kargoya verdikleri için iptal edemiyorum ama buna da şükür...
Dün bir adet aldım, kupon yok. Bu şansını deneyen arkadaşlar tam olarak hangi sayfanın hangi tuşundan desteğe ulaşıyor? Sağ üstte support'tan siparişimi...