Önceki-sonraki şarkı ve play/pause için en mantıklı çözüm ne diye düşünürken tap özelliğini öğrendim. Tuşa basınca farklı, basılı tutunca farklı şey...
İkisi de pek sessiz değil membran bir klavyeden geçeceksen. Siyaha daha tok diyorlar, youtubedan dinleyebilirsin. Benim henüz sadece beyaz geldiği için...
Attığındaki ne onu söyleyeyim. Çark çevireceksin, %50 ihtimalle ödediğin miktarın %30u, %40 ihtimalle 40ı, kalan %10 ihtimalle de daha yüksek bir yüzdesini...
Biraz farklı kitlelere hitap eden ürünler aslında. MSI'da 65W PD ve KVM var, eğer tipcden şarj olan laptopunuz varsa çok çok iyi bir özellik, seçim kriteri...
O promosyondan yararlanmak için tek sipariş verecekseniz VERGİ HARİÇ 950TL harcamanız gerekiyor ki o barı doldurup 600 krediyi alasınız. Dün forumdan başka...
Dediklerine göre olmayacak ama o son ekrandaki yazı da gayet kasıtlı yani. Algoritmasının toplam fiyat üzerinden değerlendirme yapıp ona göre 950 altı bir...
Yok arkadaş 10:40tan beri konuşuyorum 3 kişi birbirine yönlendirdi hiçbir türlü soruya cevap yok. Zaten offer saat 1'de bitiyor. 5 dk kala deneyeyim yine...