Bedirhan ANKIT isimli üyenin son içerikleri

1. B

2025 MONİTOR TAVSİYELERİ

merhaba arkadaşlar 5500 tl bir bütçem var monitor almak istiyorum sizin bildiğiniz bu fiytatlara monitor varmı benim 1 tane var onuda aşağıda linkini koydum tavsiyelerinizi bekliyorum...
  2. B

ANAKARTIMLA RGB KONTROL YAPAMIYORUM

gigabyte A620M DS3H 1735401224 baktığım kadarıyla anakartımda rgb füzyon giriş soketi var ama bağlamaamışlar bunu ben bağlayabilirmiyim yani kabloyu takmamışlar pinine
  3. B

olup olmadığını nasıl öğrenicem
  4. B

merhaba arkadaşlar benim corsair h100 bir sivi soutmam var almadan önce izlediğim videolarda baya rgb seçeneği vardı ama onlar msı ve asus anakart kullanıyolardı ama diyolardiki gigabte nin ana kartı yazılımından seçebiliyorsunuz. Evet seçebiliyorum ama sadece tek renk ve yavaş yavaş renk...
  5. B

LAPTOP OTURUM AÇAMIYORUM

MERHABA ARKADAŞLAR KARDEŞİME VERDİĞİM BİR LAPTOP UM VARDI VE EN SON DEDĞİNE GÖRE ALT+F4 E BASARAK LAPTOPU KAPATMIŞ ŞİMDİDE LAPTOPU AÇARKEN MAİL + ŞİFRE İSTİYOR DOĞRU GİRMEME RAĞMEN laptop şu anda bağlantı kuramıyoruz lütfen ağınızı kontrol edin ve yeniden deneyin SORUNU ÇIKIYOR LAPTOPU SHIFTE...
  6. B

MİNECRAFT YÜKSEK FPS ALIYORUM ANCAK OYUN AKICI DEĞİL.

monitörüm gerçekten kötü 60 hz 2012 model ondan kaynaklı olabilirmi
  7. B

MİNECRAFT YÜKSEK FPS ALIYORUM ANCAK OYUN AKICI DEĞİL.

Merhaba arkadaşlar yeni bi sistem aldım bi kaç tane oyun indirdim onlarda bi sıkıntı yok ama minecraft ta 1500 fps almama rağmen oyun akıcı değil kasıyor gibi yani rdr2 cyberpunk gibi oyunları kaldıran pc neden bunda yüksek fps alıp akıcı olmuyor kasıyor yerdım edersenin sevinirim gerçekten...
  8. B

ekran kartından cızırtı sesi geliyor.

merhaba arkadaşlar yeni bir pc aldım oyunlara girdiğim zaman özellikle valorant bi anda cızırtı sesi geliyor ama alt tab atınca yanı oyunu arkaya alınca düzeliyor girince bi daha başlıyor sebebi nedir vdeosu var ama nasıl atıcağım bilmiyorum
  9. B

OYUN OYNARKEN KASADAN CIZIRTI SESİ GELİYOR

videosunu çektim ama nasıl atıcağımı bilmiyorum birde ekran kartından geliyor galiba nasıl atıcağım videoyu 1728584040 ebi sen bilgin birine benziyorsun videoyu nasıl atarım orda tam olarak anlaşılıyor
  10. B

hayır dokunmuyor zaten valorant ta alt+tab yapınca kesiliyor girince bi daha aynı ses geliyor 1728582735 zararlı bir şey değil dimi birde sesi kapata biliyormuyum
  11. B

merhaba arkadaşlar yeni sistem aldım valoranta girerken pc nin kasasından cızırtı sesi geliyor tam anlayamadım ama sıvı soğutmadan olabilir bi tek valorant cs onlarda geliyor rdr2 oynarken gelmiyor yani gerçekten tedirginim acaba bi kablo tam oturmadımı ama niye sadece o oyunlarda geliyor yardım...
  12. B

Amd radeon rx7800xt li sistemmi yoksa 4070 lİ sistemmi alınmalı

merhaba arkadaşlar yakın zamanda bir sistem elıcağım iki ekran kartı arasında kaldım birinde RTX 4070 12 GB ekran kartı var diğerinde rx 7800 xt ekran kartı var sizce hangisini almalıyım yardım ederseniz çok memnun kalırım şimdiden teşşekürler RTX 4070 Lİ SİSTEM...
  13. B

rtx 4070 ekran kartımı yoksa rx7800 ekran kartımı daha iyi

DDR 4 İLE DDR5 ARASINDAKİ FARK NEDİR
  14. B

rtx 4070 ekran kartımı yoksa rx7800 ekran kartımı daha iyi

merhaba arkadaşlar yakın zamanda bir sistem elıcağım iki ekran kartı arasında kaldım birinde RTX 4070 12 GB ekran kartı var diğerinde rx 7800 xt ekran kartı var sizce hangisini almalıyım yardım ederseniz çok memnun kalırım şimdiden teşşekürler RTX 4070 Lİ SİSTEM...
  15. B

rtx 4070 ekran kartımı rx 7800xt mi

Pardon zütelttim şimdi 1727536915 ikisininde işlemcisi rayzen 7 5700x
Geri