BedirhanSahiinn isimli üyenin son içerikleri

1. B

🔥Havit Gamenote KB884L 1700TL🔥

Dikkat ettim de baktığım videolarda klavyenin altında model olarak kb884l yazıyorsa keycaps baskıları siyah ve ışık geçirmediği için kötü duruyor bendeki klavyenin altında model olarak kb884l-tur yazıyor keycapslerdeki yazılar şeffaf ve daha güzel gözüküyor.
  2. B

Az önce birkaç videoya baktımda bazı KB884L modellerinde keycapslerdeki yazılar siyah baskılı ve ışık geçirmez gözüküyor bendeki keycapsler şeffaf ve ışığı gösteriyor.
  3. B

Evet switchleri hotswap özellikli istediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz.
  4. B

1.6K'ya almıştım bir süredir kullanıyorum. Işıklandırması falan gayet iyi. Bendeki red switchli modeli.
  5. B

I3 12100f arc a750 sistem Alınır mı?

Monitör olarak daha iyi bişeyler bakmaya çalış bence.
  6. B

I3 12100f arc a750 sistem Alınır mı?

Aynı sistem özelliklerindeki sistem ile oynayamadığım oyun olmadı daha. Fiyat olarak normal gibi geldi bana.
  7. B

Galiba EA Play Çöktü

Bende Fifa 23 açamadım sürekli hata veriyor.
  8. B

Telefonum Kapandı ve Hücresel Ağa erişimim yok.

Normalde yenilenmesi gerekiyordu. Birkaç gün önce benim cihazımda tekrardan 120 gün kaldı mesajı geldi.
  9. B

🔥ATTACK SHARK Spiral Kablo 500 Tl🔥

bende de 500 gözüküyor
  10. B

I5 13400f ve intel arc b580'li sistem nasıl?

Bence gayet güzel.
  11. B

Sahibinden param güvende ile satış yapmak?

Ben birkaç ürün satmıştım param güvende ile. Alıcı sorun çıkarmadıktan sonra bişey olmaz.
  12. B

Yurt dışı telefon yardım

X6 Pro kullanıyorum herhangi bir ciddi problemi yok ama 13T Pro daha iyi bir cihaz. Bütçen yetiyorsa 13T Pro al.
  13. B

🔥İndirim Google bütün kullanıcılarına 2 Aylık YT Premium veriyor

Bende de aynı kampanya var daha önce YT Premium kullanmıştım ama uzun süredir mobilde ReVanced, bilgisayarda adblocker ile kullanıyorum YT ve YT Music'i.
  14. B

VODAFONE MU TURKCELL Mİ

2 yıl önce Turkcell'den Vodafone'a geçmiştim. 2 yıl içinde internet hızını hiçbir şekilde geliştirmediler. Turkcell'in 3G hızı Vodafone'un 4.5G hızından daha stabildi. Dün akşam Turkcell'e geri döndüm. Vodafone'a dönmeyi asla düşünmüyorum.
Geri