Havit kötü bir marka değil bence 2 yıldır bu h2002p kullanıyorum bi mikrofonu bozuldu oda ben kemirdiğimden temassızlık yaptı o kadar. Havitin hüsrana uğratacağını düşünmeyerek aldım. ama mikrofonu hiç denedin mi dersen denemedim önceden.
Yarın gidip bu kulaklığı mediamarktan almayı düşünüyorum. Aslında gidip almam zorunlu değil fakat 300 lira için bikaç gün beklemek istemiyorum. Sizce bu fiyat bandında bu kulaklık mantıklımı yoksa başka birşeylere mi bakayım? Kablolu veya kablosuz olması benim için önemli değil. Mikrofon...
Aşırı iyi fiyat. Nasıl denk geldi ki? ben aynı 6700xtyi 10.500a faturalı zor buldum. Birde üzerinde sahibinden 500 Kesti. Bayağı sağlam bi kart 2790 mhz overclock + 1080 Voltajla kullanıyorum şuan mis gibi çalışıyor hiçbi oyunda 64 derece üstünü görmedim
Hocam hesap çalınmış ben o maili hiç açmadım, o yüzdende kendini kitledi zaten. İçinde kendi fotoğraflarım falanda vardı ama maalesef İnstagramın ilgisizliği yüzünden hesap mahvoldu. Hala aynı ekran.
Bir anda kendi kullandığım Gmail'e Instagram hesabınız kilitlendi diye bildirim geldi. Geri almak için böyle bir Gmail'e doğrulama istiyor ama o Gmail bende yok. Instagram'a telefon numarası vb. bağlıydı ama o ekrandaki yazan Gmail'in ne olduğunu bilmiyorum. Bana normalde bu hesapla ilgili...
Arkadaşlar karta kendi bilgilerimle bir overclock attım ama verdiği ortalama FPS 178 sanki yaptığımız overclocka göre birazcık az gibi. Arkadaşımda da aynı ekran kartı var, o 200 civarı FPS alıyordu, benim ekran kartında bir sıkıntı olabilir mi? Modeli PowerColor Red Devil. Şunu yükselt veya...
Arkadaşlar ben birkaç hafta önce zoko aquarius model bir kasa aldım boyutları şöyle yazılana göre:
Kasa ölçüleri: 365mm*192mm*450mm (ön panel dahil)
Fan sayısı (standart): 3 adet 12cm ön panel / 1 adet 12cm arka egzoz.
Fan sayısı (opsiyonel): 2 adet 12cm üst.
Max. Ekran kartı: 325mm.
Max...
Arkadaşlar bütçem çok kısıtlı a320-mh anakart ve intel arc b580 kullanıyorum şuanki kasamın bütün fanları bozulduğu ve kasam bazı yerlerden kırıldığı için yeni bir kasa arıyorum Işıklı mışıklı gösterişli bir şey yerine basit, fanları görevini yapacak ucuz bir kasa arıyorum eski kasamın ışıkları...
Arkadaşlar bütçem 6000 civarı, 2kda düşük grafiklerde gta tarzı şeyleri oynatacak bi ekran kartı arıyorum
sarı sitede sadece rx 5700xt bulabildim bütçeme göre ancak 6500 liradan aşağı inmiyorlar sizce değermi?
veya başka bir öneriniz varmı?
Bu windows sürümünü kullanıyorum. Bi anda anlamadığım bir şey oldu arama butonuna örneğin dosya gezgini veya malwarebytes yazınca artık çıkmıyor. dizin oluşturmadan falanda birşeyler denedim sonuç aynı