Merhaba, kaç fps alıyorsunuz genel olarak? Anladığım kadarıyla monitör 240, PS5 60 çalıştığı için de olan bir durum. Fps düştükçe ufo testte benzer görüntü veriyor
Motion blur değil sorun maalesef. Kamera hareket ettiğinde objeler çok hızlı titreşiyor gibi gözüküyor. Eklediğim ekran görüntüsüne de bakarsanız her şeyden ikişer tane var gibi gözüküyor. Birbirleri arasındaki aralık da fazla olduğu için netlemek mümkün olmuyor, yazılar okunmuyor örneğin.
Evet...
LS32BG652EUXUF Monitörü PS5 ile kullanmak için aldım ancak bazı oyunlarda çok fazla smearing yaşıyorum. Monitörün response süresi yüksek olduğundan ve incelemelerde de bahsedilmeği için sorun olacağını düşünmemiştim. Ekte Ufo test ve oyundan aldığım görüntü var. Response Time Standard olarak...
LS32BG652EUXUF Monitörü PS5 ile kullanmak için aldım ancak bazı oyunlarda çok fazla smearing yaşıyorum. Monitörün response süresi yüksek olduğundan ve incelemelerde de bahsedilmeği için sorun olacağını düşünmemiştim. Ekte Ufo test ve oyundan aldığım görüntü var. Response Time Standard olarak...