Bugün sizlere Reddit'te bulunan ve AMD ile ilgili çoğu sorunun çözümü bulunan rehberi DeepL kullanarak ve bazı yerlerini kendim çevirerek sunmak istedim...
Hocam belki takılma dedikleriniz ekran yırtılmasıdır. ekran kartına ve monitöre göre v-sync, freesynce, g-sync birini açıp deneyebilirsiniz. Ve anladığım...
Bence ya ramler sorunludur yada kasayla gelen güç kaynağı stabil değer veremiyordur çünkü GamePower iyi bir marka değil. oyunlarda msı afterburner kurup...
[H3 id='Asus+ROG+Strix+OLED+Gen2+XG27AQDMGR+var+ona+baktnm+ben+de+onu+dnyorum+bi+bak+istersen']Asus ROG Strix OLED Gen2 XG27AQDMGR var ona baktınmı ben de...
Ram stabil değildir, 7200 mhz cl34'ün 6000mhz 28 Cl den farkı yok hatta gecikme değeri biraz daha düşük ns ve cl28 kolay kolay stabil olmuyor. bi voltajı...
Fazla mhz yada cl değerinin olması işlemciye %90 etki etmez. Ama aldığın marka pazarlama olsun diye ramleri olması gerektiğinden fazla zorlayıp zorla...
Eğer kesin istiyorsan Kaspersky ve Bitdefender öneririm, ama antivirüs programları bence şu anda gereksiz.
Zaten windows defender çoğu virüsü hallediyor ve...
Herhangi bir siteye girdiğinde bu veriler sahibi tarafından normalde de görülebiliyor merak etme. Önemli bir bilginde yok zaten içinde bu bilgilerine herkes...