Bego isimli üyenin son içerikleri

1. B

Kablolu kablosuz fiyat performans oyuncu kulaklığı

Bütçeyi biraz aşıyor ama logitech g435 var bende ve memnunum
  2. B

bilgisayarım kendini yeniden başlatıyor lütfenn

Olay %90 amd driverlarından kaynaklı, ekran kartı driverını kaldırıp eski driverlardan yükleyebilirsin 23.8.2 mesela
  3. B

bilgisayar kendini kendiliğinden yeniden başlatıyor

Amd ekran kartı driverlarını kaldır ve daha eski driverlardan yükle
  4. B

Bilgisayar Bazen Kendiliğinden Yeniden başlıyo

Eğer ekran kartın amd ise ve oyun açtığın zaman veya kartı hafif zorladığın zaman kapanıyorsa driverları kaldır ve daha eski driverları yükle 23.8.2 kullanıyorum ben geçen seneden bir driver. Onun haricinde bileşenleri de söyler misin
  5. B

Bu sistemde dar boğaz olur mu?

Dar boğaz yapmaz, psu da yeterli
  6. B

Çözüldü✓ RAMPAGE RMP-600-80P 600W 80PLUS EKRAN KARTIMI BESLERMİ DÜZGÜN ACİL YARDIM

600w yeterli, ben 1 yıldır corsair 550w psu ile kullanıyorum Sapphire Pulse RX 6800xt, ryzen 7 5700x, 32gb Ram, 2tb ssd sistemimi ve bi sorun çıkmadı, full kullanımlarda oyunlarda hep besleyebildi, aynı anda tüm pcyi stres testine soktum besleyebildi
  7. B

Çözüldü✓ Durduk Yere Restart Atan PC

Pcyi komple sıfırlayıp aynı sürümü indirdiğim zaman yine reset atıyordu, farklı sürümde düzeldi, driverdan olduğuna o yüzden emin olabildim.
  8. B

Arkadaşlar sorun AMD driverı tamamiyle, 23.8.2ye döndürdüm versiyonu, sorun çözüldü, teşekkürler yardımlarınız için. :)
  9. B

1 senedir kullanıyorum sadece 2 haftadır bu şekilde, psudan olduğunu o yüzden düşünmüyorum. 1708049188 10 dakikadır stres testinde %100 kullanımda 4.5ghz ile çalışıyor, 63 derecede şu anda.
  10. B

Bilgisayarım sadece oyun oynamaya başladıktan yaklaşık 10 dakika sonra bi anda restart atıyor,bu normal bir restart değil, elle atılan restartta bi süre sonra bileşenler kapanıp sonra tekrar açılır fakat bunda her şey çalışmaya devam ediyor, rgbler yanıyor, fanlar dönüyor, bu esnada herhangi bir...
  11. B

Anakart değişecek eski driverları silme

Merhaba arkadaşlar, anakart değişimi yapacağım ama format atamam, şu an galax b450m anakartım takılı ve asrock b550m phantom gaming olacak, sanırım format atmasam bile eski driverları silip yeni driver yüklemem gerekiyormuş, tam olarak hangi driverları silmem gerekiyor ve nereden silerim...
  12. B

Çözüldü✓ Rx 6800xt - ryzen7 5700x -650w +80 Bronze yeterli mi?

teşekkürler yardım için, bunu alacağım
  13. B

+80 sertifikası yok galiba ya da ben mi göremedim acaba dostum
  14. B

FSP nasıldır hocam
  15. B

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-hydro-k-pro-hd2-750-80-bronze-750w-120mm-fan-fiyati,183459376.html bu nasıldır
Geri