Demek istediğinizi anlıyorum ben de çok şaşırdım sorunun format atınca düzelmesine
1688940347
Format atmak isteme sebebim görüntünün windows ekranı öncesinde geliyor olmasından dolayıydı windows ekranına kadar görüntü geliyorsa sorun ekran kartı girişi kaynaklı değildir diye düşündüm
1688940389...
Merhabalar, bugün işten geldim ve bilgisayarımı açtım normal şekilde asus yazısını gördüm fakat windows ekranı açılacağı zaman no signal yazısı çıktı ve bu böyle devam etti ben de merak ettim acaba sorun kablomda mı diye HDMI kablosu ile bağladım ve HDMI ile bağladığımda windows ekranını...
Merhaba arkadaşlar, internette benim sistemimin tıpatıp aynısı olan ve oyun testi yapan iki üç video izledim. Bahsettiğim oyun Elden Ring ve 60 FPS lock var ben ayarları maksimum yapınca 50-55 FPS alıyorum ama videodakiler FPS locku program ile kaldırmış ve 130-150 FPS arası alıyorlar maksimum...
Selam arkadaşlar, biliyorsunuz ülkemizde orijinal Windows lisansı epey pahalı ve korsan yazılım kullanmakta mantıklı değil bu yüzden internetteki Windows 11 keylerini 30 liraya almak sizce mantıklı mı? Key çalıştığı sürece bir zararı olur mu?
Merhaba arkadaşlar 1 hafta önce itopyadan bir sistem aldım bugün geldi ve anakartım çok minik olduğu için ekran kartımı takarken ram ile yan yana geldiğinden çipini bozdum sanırım oradaki sarı dişlerden bir tanesi daha kısa yani muhtemelen o zarar gördü asus rtx 3060 ti dı ekran kartım ne yapmam...
Selamlar, yeni bir bilgisayar toplayacağım ve ekran kartı olarak 3060 Ti veya Rx 6750 xt düşünüyorum işlemci olarak ne tercih etmeliyim Ryzen 5 5600 darboğaz yapar mı acaba? Yardımcı olabilir misiniz?