Beholster isimli üyenin son içerikleri

1. Beholster

Absürt kısa sürelerde milyonlarca pkts ve stabil olmayan bağlantı.

Türk telekom sorguda hız söylemeyi bıraktı, sadece altyapı var diyor, Diğer yerlerde Kablo net Türk net gibi sağlayıcılarda hep fix 86 mbp/s çıkıyor kontrol edeceğim kutuyu.
  2. Beholster

İzledim, yaptım ayarlardan, aralarında pek bir hız farkı yok paylaşıyorum testleri. 37.1 Mbps 5 Ghz, 31.8 Mpbs 2.4 Ghz, 26.8 Mbps kablolu. Çok fazla CRC biriktiği için bir de restart atıp tekrar denedim, onları da ekliyorum: 63.9 Mbps 5Ghz, 57.1 Mpbs 2.4Ghz, 58.7 Mpbs ise kablolu.
  3. Beholster

Ben de modemde 2.4 ghz ve 5.0 ghzyi ayrı ayrı test için bir tuş olmadığını, sadece Smart connecti kapatıp kapatmamamın yeterli olup olmayacağını sordum ama, burada 2 ağ var, dümdüz kapatıp iki farklı Wifiye bağlanıp hız mı test edeyim, sormak istediğim şey buydu.
  4. Beholster

Anlıyorum fakat, dediğim gibi Ana bilgisayar kablo ile bağlı zaten ve modem ile aramda duvar yok kapsam alanı sorunu teşkil edecek bir durum yok, hız mesafeye göre değil tamamen rastgele bir şekilde yoğunluğa veya başka bir şeye göre artıp düşüyor, bir şeyi diretmiyorum.
  5. Beholster

Hayır, hala tam anlamıyla sorunun nerden kaynaklı olduğunu bilmediğim için gitmedim müdürlüğe fakat artık kontrol edebileceğim bir şey kalmadı Ankastre kutuya doğrudam modemi bağlayıp denemek dışında. 1765282595 Hayır dediğim gibi stabil bir şey yok burada aldığım düşük hızı ve inanılmaz...
  6. Beholster

Hocam ifade edemedim galiba, Ben TTNET üzerinden Tüketici şikayeti başlattım, bu talep ben onaylayana kadar kapatılmasın dedim, 20 kere beklemeye alındı o 50 aramanın içerisinde 20 kere arayıp aynı şeyi söylediler, bir sorun yok diye hatta buraya ekleri ekledim yok modeminize virüs girmiş, yok...
  7. Beholster

Yani ben teknik servis için ve yardım için elimden geleni yaptım ztn ama burdan sorunu tespit edemediğimiz için saha ekibi gönderemeyiz veya bir arıza kaydı oluşturamazsınız diyip geri çevirdiler, genellikle hemen geçiştiriyorlar, abartısız 50 farklı kişiyle falan konuştum sanırım yok hiçbir...
  8. Beholster

Şuanda yeni bir modem alabileceğimi sanmıyorum, aklımda tutacağım Archer VR400 Tp-Link kullanıyorum çok eski değil 6 ay oluyor alalı ve bir sorun çıkarmamıştı şuana kadar, Modemi şuan alamayacağımı düşünürsek Hızı 75'e düşürmek yardımcı olur mu, Hızdan ziyade bağlantı rezalet çünkü, ondan önce...
  9. Beholster

1. Smart connect açık 2.4ghz-5ghz kendisi ayarlıyor, daha önce de böyleydi dokunmadım, Kablolu kablosuz yüklenme sorunu ikisinde de var fakat nedense kablolu bağlantı kablosuzdan daha yavaş, ama bazen ikisi de aynı hıza düşüyor stabil bir şey yok 2. Dediğim gibi farklı modemler denedim iç...
  10. Beholster

Türk telekom 100 mbps'lik paket kullanıyorum hızımın yarısını bile alamıyorum, modemden gelen download hızı ile speedtest daha da düşük ve uyuşmuyor. Yaklaşık 2 ay boyunca Türk telekom içerisindeki bütün müşteri hizmetleri çalışanları ile görüştüğümü düşünüyorum hatta biri sağolsun Modemim...
Geri