Merhaba iyi forumlar yaklasik 2 ay once TurkNet'e gecis yaptik baslangicta taahhutleri 75 Mbps internetti ancak sonrasinda sorun oldugunu ve ADSL hizmet vereceklerini soylediler. VDSL vaadiyle gecis yaptik ancak dedikleri sozu tutmadilar sonrasinda 15 gun once de internet baglantimiz kesildi...
Hocam ben vdsl gecis dedigimde ankastre arizasi var dediler sonra gelip birj bakti bir sikinti yok dedi tt elemani geldi elektrikci getirin dedi yalan soyluyorlar belli ufak bir sorun var cozmek istemiyorlar.
Merhaba iyi forumlar yardiminiza ihtiyacım var. Bundan 5 ay oncesinde evimize Netspeed'den internet baglattik ancak malumunuz 2 ay onceki olaylardan sonra TurkNet'e gecis yaptik. Altyapim 75 destekliyor ve gecen seneye kadar 50 Mbps hiz aliyordum onceki internet aboneligimizden. Bana da size 75...
Hocam selamlar bugun turknetten bir adam geldi ve iceriye baktiginda burda sorun yok turktelekom kagit falan koymali sorunu anlayalim gibisinden şeyler söyledi turktelekom ekiplerini getirmek lazim sorun disardaki kutudan olabilir dedi cok anlamadim dediklerinden ancak ankastre arizasi yok gibi...
Tesekkur ederim hocam yarin ilk isim bunu konusmak olacak eger 960 liraysa da sorun degil yeterki sorun cozulsun sagolun tekrar insallah cozeriz guncelleme atarim buraya
Hocam yorumunuz icin tesekkur ederim sikinti benden kaynakli kismini anlamadim yaklasik 5 6 ay bos kaldi ev internet vs kullanmadik herhangi bir ariza olustugunu dusunmuyorum bakalim yarin sabah ariyacagim dediklerinizi iletecegim tesekkur ederim tekrardan
Hocam telekom ve türknet arasindaki internet fiyati yari yariya hem de taahhutlu o riske girmeyi hic istemiyorum oncesinde senelerce telekom kullandim zaten.
Iyi forumlar dostlar oncelikle bundan 1 sene oncesine kadar netspeedde 50 mbps vdsl internet hizmeti almaktaydim ancak sonrasinda interneti kapattirdik ve bir sure internetsizdik. Eve tekrar tasindigimizda tekrar netspeed baglattik ancak port olmadigi icin adsl baglandi. Bize port acilacaginda...
Tesekkur ederim hocam yorumunuz icin usta bir elektrikci bulmam gerekiyor once Turknetle iletisime gececegim sonrasinda bakicam ne yapmamiz gerektigine.