bekaans isimli üyenin son içerikleri

1. bekaans

❌İndirim Bitti! Hepsiburada 800/200 indirim kodu

bu kuponları aktif paylaşan önerebileceğiniz site var mıdır acaba
  2. bekaans

🔥İndirim 🔥88.000 TL Gamegaraj 5070ti 64 ram 2 TB SSD laptop

bu markanın ürünlerini kesinlikle tavsiye etmiyorum.Büyük markalar kronik sorunlu modellerini bu markaya logosuz veriyor . Bunlarda logolayıp satıyorlar.
  3. bekaans

❌İndirim Bitti! 5070ti laptop gamegaraj -9955hx 79.999 TL-- 9955hx3d 89.999-

bu markanın ürünlerinden uzak durulmasını tavsiye ederim bende laptobu vardı kasa msi nin sorunlu kasasıydı gerçi sanki msi logosu yerine gamegaraj logosu vardı sadece , ama onun dışında teknik destekte hiçbirşeyde yardımcı olmadılar
  4. bekaans

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

çok memnunum tavsiye ederim
  5. bekaans

Ürün ggeldi , aula ile çok yakıştılar kablosuz mouselerin hepsi yedek dolapta dururken cidden bunu çok beğendim hissiyatı dokunuş tokluğuna özellikle bayıldım malzeme kalitesi biraz ortalama geldi sadece steelseries sensei ten 'den bi tık daha kalitesiz gibi
  6. bekaans

gerçekten oldu inanmıyorum :D çok teşekkür ederim hocam
  7. bekaans

çok fazla link var kullandığını ve işe yarayanı atar mısın hocam bana rica etsem ben mi beceriksizim anlamadım :D 1 tane alsam kafi
  8. bekaans

hocam nasıl alıyorsunuz özellikle 3 tane telefonda uygulamayı indirip üyelik açıp denedim yok olmuyor birtürlü ben mi yanlış yapıyorum anlamadım ve daha önce indirilmediğine emin oldugum telefonlar
  9. bekaans

fazladan alan varsa pro modeline 1000tl verebilirim ne kadar denediysem olmadı
  10. bekaans

❌İndirim Bitti! HS80 WIRELESS 4550₺🔥🔥🔥🥵🥵🥵

Aşırı memnunum hayatımda kullandığım en iyi 3 kulaklıktan birisi , sesi harika mikrofonu özellikle ciddi söylüyorum yayıncı mikrofonundan daha iyi ses veriyor , sadece biraz ağır kafada baskı yapıyor . Bunu sorun yapan biri değilseniz alın aldırtın.
  11. bekaans

Türkçe Olmayan Klavyeleri Nasıl Kullanıyorsunuz ?

Arkadaşlar selamlar ben bir klavye arayışındayım genelde öneriler türkçe olmayan kalitesi ile ön plana çıkan uygun fiyatlı klavyeler fakat bu kullanıcılara zorluk çıkarmıyor mu ? Yoksa Türkçeye çevirmenin bir yolumu var bilen bir arkadaş anlatabilir mi acaba
  12. bekaans

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör 4.299TL

Şaka gibi gerçekten kaçırdığım fırsata bak hemde tam monitör ararken
  13. bekaans

İTOPYA OKULA DÖNÜŞ FIRSATLARI

İndirimli fiyatları normal fiyatları ile aynı nasıl oluyor anlamadım :D
  14. bekaans

FM 2024 ücretsiz !!!! (epic games)

En sevdiğim indirim bedava olan :cool: Teşekkür ederim dostum
  15. bekaans

💥💥Viewsonic 27" 2k 170hz ips monitör 6,999₺💥💥

Bu monitörü 3 aydır kullanıyorum aynı siteden almıştım sitede hopörlörü olduğu yazıyordu ama yok onun dışında gerçekten harika fiyatını hak eden 0 ghosting 0 ölü piksel bir ürün gönül rahatlığı ile alabilirsiniz , bana göre ikinci eksisi de 2k da 120hz nin üzerine çıkamıyor belki ayarları vardır...
Geri