bu markanın ürünlerinden uzak durulmasını tavsiye ederim bende laptobu vardı kasa msi nin sorunlu kasasıydı gerçi sanki msi logosu yerine gamegaraj logosu vardı sadece , ama onun dışında teknik destekte hiçbirşeyde yardımcı olmadılar
Ürün ggeldi , aula ile çok yakıştılar kablosuz mouselerin hepsi yedek dolapta dururken cidden bunu çok beğendim hissiyatı dokunuş tokluğuna özellikle bayıldım malzeme kalitesi biraz ortalama geldi sadece steelseries sensei ten 'den bi tık daha kalitesiz gibi
hocam nasıl alıyorsunuz özellikle 3 tane telefonda uygulamayı indirip üyelik açıp denedim yok olmuyor birtürlü ben mi yanlış yapıyorum anlamadım ve daha önce indirilmediğine emin oldugum telefonlar
Aşırı memnunum hayatımda kullandığım en iyi 3 kulaklıktan birisi , sesi harika mikrofonu özellikle ciddi söylüyorum yayıncı mikrofonundan daha iyi ses veriyor , sadece biraz ağır kafada baskı yapıyor . Bunu sorun yapan biri değilseniz alın aldırtın.
Arkadaşlar selamlar ben bir klavye arayışındayım genelde öneriler türkçe olmayan kalitesi ile ön plana çıkan uygun fiyatlı klavyeler fakat bu kullanıcılara zorluk çıkarmıyor mu ? Yoksa Türkçeye çevirmenin bir yolumu var bilen bir arkadaş anlatabilir mi acaba
Bu monitörü 3 aydır kullanıyorum aynı siteden almıştım sitede hopörlörü olduğu yazıyordu ama yok onun dışında gerçekten harika fiyatını hak eden 0 ghosting 0 ölü piksel bir ürün gönül rahatlığı ile alabilirsiniz , bana göre ikinci eksisi de 2k da 120hz nin üzerine çıkamıyor belki ayarları vardır...