Hocam Steam kaynaklı olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Çünkü sadece Steam üzerinde böyle değil. Epic Games veya en basidi internet indirmelerinde de aynı sorunla karşılaşıyorum. Bana kalırsa tek sorun ssd de ancak dün sağlık testi yapıncaya kadar sağlığının oldukça düştüğünü tahmin ediyordum.
Kullanmış olduğum SSD'yi laptopumdan sökmüştüm. 1 TB nvme m2 ssd. sağlık testinde %93 gibi bir değer yazıyor. evimin interneti de gayet hızlı 1000MBPS hızı tamamıyla alabiliyorum. zaten bu SSD'yi ilk taktığım zamanlar örnek veriyorum GTA 5i indirmem 15 dakikamı falan alıyordu ancak şuan 10gb...
Öncelikle selamlar. Bundan bir kaç gün önce kulaklık sipariş verdim amazon üzerinden ve yanlış kart ile aldığımı fark edip iptal ettim para iadesi yapıldı zaten ondan sonra bi kere daha sipariş verdim ve 2 gün sonra başka bir sitede daha uygununu buldum ve oradan da sipariş verdim. Amazon...
Öncelikle selamlar. Elimde bir tane Cooler Master 240mm sıvı soğutma var montajını yaptım ancak dikkat etmeden montaj yapmışım. Benim anakartım ASUS Prime A520M-K. Sıvı soğutmanın 3 pinlik soketini CPU fana takacağım dümdüz ancak fanlarının 4'er pinlik 2 soketini nereye takacağım bulamadım...
Selamlar. Geçenlerde Kadıköy bitpazarından sıvı soğutma aldı Cooler Master 240mm çift fanlı bir sıvı soğutma. Ancak üzerinde tahmin edeceğiniz üzere parçaları yok sadece LGA soket için var ve bana AM4 soket uyumlu olan aşağıda da işaretlemiş olduğum hilal şeklindeki metal parça lazım. Bu parçayı...
Selamlar oyuncu ekipmanların var ancak kablo sıkıyor bir zamandan sonra. Kablosuz oyuncu mouse ve klavye arıyorum mümkünse siyah. Bütçe toplam 2 veya 2.5k
Öncelikle merhaba. GTA Online'da heist yapıyorduk arkadaşımla ve bogdan heistte glitch olduğunu öğrendik fakat bu glitch'i yapınca heist kaybolmuyordu. Ancak bir şeyleri yanlış yaptık herhalde ki görevi tekrar göremiyorum. Bu heist'i tekrar getirme şansımız var mı?
Elimdeki bilgisayar ile uzun zamandır Windows 11 Pro kullanıyorum. Herhangi bir problemim vs. olmadı. Bundan 1 ay önce üniversiteye gittim ve yeni laptop aldım. Laptopta Windows 11 kurdum ve evimdeki bilgisayar ile aynı Microsoft hesabı ile oturum açtım. Şu an geri masaüstü bilgisayarıma...