bekirerkbiyk isimli üyenin son içerikleri

1. B

En fazla 1k olacak şekilde mousepad arıyorum

Teşekkür ederim
  2. B

En fazla 1k olacak şekilde mousepad arıyorum

Dediğim gibi mousepad arıyorum klasse pro önermişti arkadaşım başka önerileriniz var mıdır acaba ?
  3. B

Mouse arıyorum öneri lazım

Bütçem 2500 tl civarları Attack shark x11 ile razer viper v3 hyperspeed modellerini arkadaşlarım söyledi. Hem bu modelleri hem de başka önerileri merak ediyorum. Önceki mouse um razer viper mini idi.
  4. B

Acer nitro V16 ekran kapandı açılmıyor

Arka tarafta bir yer yok
  5. B

Teşekkürler hepinize garantiye göndereceğim en yakında bu iki oluyo başıma gelen bu tarz durum çok can sıkıcı oldu artık.
  6. B

Vallaha denedim bile :(
  7. B

4060 ekran kartı ryzen 7 işlemcisi var
  8. B

1766254871 Bir yerde bir iğne deliği gibi bir şey var ama sembol yok yanında etrafında
  9. B

Aynı kasa değil hocam maalesef dediğim gibi bende öyle bir sembol yok ya d aben göremiyorum
  10. B

O kısımı bulamadkm hocam gördüm de ytde öyle çözümler kendi laptobumda bulamadım bir batarya simgesi yok
  11. B

Hiç açılmıyor 1766254097 Şarj ışıkları yanmıyor takınca
  12. B

Bataryayı çıkarmam garantiyi bozar mı benimkinde ryzen7 var 1766253803 Yani öyle yapcam ama bilgisayar mühendisliği okuyorum yakında sınavlarım da var hiç zamanı değildi yani.
  13. B

Batarya takılıyken hem şarjda hem şarjda değilken denedim yok olmuyor. Daha alalo 7 ay olmuş böyle sorunla karşılaşıyorum. Isınma falan bir problemim yoktu hiç.
  14. B

Laptobu daha heni tam açmıştım bir anda kapandı 5 dkk içinde. Geri de açılmadı. Şarj göstergelerinde de bir belirti yok. İnternette statik elektrik birikmiş olabilir diyorlar lakin batarya sıfırlama yerini bulamadığımdan yapamadım ne yapabilirim?
  15. B

Alacağım laptobu yorumlar mısınız

Teşekkür ederim yorumunuz için ekran çok sıkıntı çıkarmayacaksa pil ömrü önemli genel olarak
Geri