Bekirgym isimli üyenin son içerikleri

1. Bekirgym

4070ti super marka önerisi

sağolasın agam
  2. Bekirgym

anakart rog strix olup ekran kartı pny olsa mesela bir performans kaybı gibi bir durum olur mu
  3. Bekirgym

öncelikle herkese iyi bayramlar bir sorum var agalar 4070ti super almak istiyorum fakat çok arada kaldığım bir nokta var : Asus tuf , gigabyte , colorful, pny gibi bir çok marka var ve fiyatları bildiğiniz üzere birbirinden çok farklı . Sizce hangi markayı almak daha mantıklı ve sorunsuz olur...
  4. Bekirgym

Sistemim Tahmini Ne Kadar Eder

teşekkür ederim hocam , bir fikir oldu dediğim gibi al sat yapmadığım için bu 2. el fiyat farkları çok garip geldi bana.
  5. Bekirgym

Sistemim Tahmini Ne Kadar Eder

herkese merhabalar Öncelikle am5 geçmek istediğim için satıcam ryzen 7 7800x3d işlemciye geçmek istedim bu yüzden komple am4 sistemden elime kalan sadece ekran kartım olcaktı bende komple sistemi satma kararı aldım . Sistemimin özellikleri ekran kartı - Sapphire RX 7700 XT Pulse Gaming Amd...
  6. Bekirgym

fps de sorun yok ama anlık kasmalar oluyor

işlemci veya ekran kartlık bir durum olma ihtimali korkutmuştu öyleyse oyunla alakalı bir sorun mu acaba ? 1705339293 aynı sorun csgo da da olmaya başladı , sebebi donanımsal bir şey mi acaba , ekran kartı sıcaklıgım 55-59 derece arası işlemci boşta 55 civarı oyundayken max 77-78 görüyor
  7. Bekirgym

ilk kez bu kadar şiddetli oldu , amd software den guncelleme konmtmrol etttım henuz bır guncelleme yok . Aylardır sorun yoktu ama bugün başladı . teşekkür ederim🙏
  8. Bekirgym

arkadaşlar güncel sistemimi yazıyorum rx7700xt 12 gb ekran kartı r5 5600x işlemci b450ms2h anakart 650w+80 corsaır psu gskıll 16 gb ram , 240 hz gamepower monıtor aktif olarak valorant ve cs go oynuyorum. Valorantta 350-550 arası fps alıyorum ve ekranım anlık olarak yarım sanıye donup tekrar...
  9. Bekirgym

bu klavye alınır mı ?

Switch takıntın yoksa steelseries tkl3 ( membran) kullanıyorum , 1 senedir su toz görmediği kalmadı tuş hissiyatı her şeyi çok hoşuma gidiyor. Kişiden kişiye göre değişebilir ama incelemelerini izleyebilirsin.
  10. Bekirgym

yükselteceğim işlemciye anakart önerisi

Çok teşekkür ederim hocam tavsiyen için , desteklediğini bilmiyordum. Bu şekilde daha mantıklı geldi bana da
  11. Bekirgym

Creatin + protein tozu+ gainer kullanılır mı ?

Öncelikle günlük kullanım sınırlarını aşmadığın sürece hiçbir problem yaratmaz ( creatin) için söylüyorum. Gainer olarak da 2-3 ölçeğe kadar çıkabilirsin ama benim tercihim Max 2 ölçek kalanı yemeklerden olmalı. Creatine kullanımına gelecek olursak : vücutta depolanan bir supplement çeşididir o...
  12. Bekirgym

böyle olduğunu bilmiyordum ama artık böyle olduğunu bilmiyordum fp olarak çok oyunda öndeydi bende almak istemiştim . İlerleyen zamanlarda yayında yetersiz kalırsa değiştirebilirim . çok teşekkür ederim
  13. Bekirgym

çok teşekkür ederim hocam , yayın için pc yi revize ediyorum yavaş yavaş fps değerleri yakınsa benim için o zaman 7600x daha mantıklı gibi geliyor
  14. Bekirgym

ekran kartımı rx 7700xt ye çevirdim hocam
Geri