5070 - 7500f ikilisiyle uyumlu bi monitör arıyorum. 2k ve en az 170-180 hz aralığında olsun istiyorum. İtopyada şöyle bişey buldum nasıl sizce daha uygun bişey var mı sizce ...
Sistemler tek avantajı peşin fiyatına taksit imkanı. Onun dışında çok daha iyi parçaları daha ucuza İtopya , gamegarajın kendi sitesi ve vatanda bulursunuz. Hatta incehesabın gaming geceleri de dahil buna. Sırf peşin fiyatına taksit var diye bu kadar kötü ramli paketler alınmaz bence. Sadece ram...
Ben 1 saat önce bunları gördüm dedim heralde Abdullah ekstra 2000-3000 lira indirim kodu verecek. Ama kod da yok taksit harici bulaşılacak sistemler değil parçalar özenle en kötü şekilde düzenlenmiş.
Tek avantaj peşin fiyatına taksit. Yoksa bu sistemlerden daha ucuzu ve daha kaliteli parçalarla vatanda da itopyada da mevcut. Hatta 63k olan 5070 sistemin daha iyisi gamegarajın kendi sitesinde var. 54 k üstelik ramde özelleştirme seçeneğin var cl 36 kingston 1.4 k karşılığında. Yanına bi tane...
Arkadaşlar vatanda 5600 işlemci ve 16x2 3200mhz cl22 ram 5060ti alınır mı sizce ? 48 bin gibi bi fiyata 32 ramli 5060 ti baya mantıklı geliyo bana ddr4 16x2 ddr5 16x1 den daha kötü olabilir mi ?