AMD Radeon RX 6600 ekran kartım var çift ekran kullanıyorum . Valorant lol cs de fps drop yaşıyorum sorunun çift ekrandan olduğunu düşünüyorum çünkü tek ekranda bu tarz şeyler yaşamıyorum . Ana ekranımı birincil ekran seçmeme rağmen windows ikinci ekranda açılıyo bunu da düzeltemedim
Biraz takıntılıyım sıcaklık konusunda r5 5500 de ben hiç bir oyunda 65 derecenin üstünü görmedim stok fan çok yeterliydi kışın boşta 27 dereceleri görmüştüm buna geçince birden tüm algım değişti . Beni düşündüren ani 10 derece artması sıcaklığın tarayıcıyı açıyorum aniden 7 10 derece artıyo.
Bu...
VENTO VG11A ATX bu kasayı kullanıyorum . Bu fanı alıcam ne diyosunuz :
https://www.hepsiburada.com/thermalright-assassin-king-120-se-tl-c12c-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-tf4-termal-macun-dahildir-p-HBCV00006EX1Z0?magaza=BETA%20PLUS%20TEKNOLOJ%C4%B0&
08.11.2022 tarihinde İtopya'dan aldığım ve hâlâ garantisi devam eden "Gigabyte 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör" ürünü an itibariyle aniden video izlerken bu hale geldi. İtopya'yla iletişime geçtiğimde ürünün orijinal kutusu olmadığı...