beko42 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Thermal Putty karşılaştırması

Pullsar kötü değil leş diyemem. Ama dediklerimin gerisinde. Fabrika seviyesine düşmüyor. İş görebilir beklentiye göre. Diğerini bilmiyorum zaten.
  2. B

Evet. Performans olarak en iyisi thermalright grizzly advance, prosu da var o da iyidir büyük ihtimal. Basic de kullandım. O da iyidi. Pullsarın o modeli en kötü değerler veren puttydi. Zaten giriş seviyesi belliydi. Marka belki iyidir. Ama putty için iyi diyemicem
  3. B

Bunu kullanmadım. bir şey diyemem
  4. B

Thermalright grizly putty basic var işini görecektir. Ara ara stoklara geliyor 800 lira. Pullsar kötü diğerini bilmiyorum
  5. B

Yardım Bu gaming laptop alınır mı

Bu modelin 4060 13620h olan modeli var bende. Ekran kalitesi zayıf. 20 küsr ms geçikmesi var. Online da üzer. Ghosting var. Ben hikayeli oyunlarda bile arada nadir farkediyorum benimkinde bunda da aynıdır diye düşünüyorum. Fanlar bitişik buda ısınma sorunu yaratıyor. Her laptop ısınıyor ama...
  6. B

Laptopu servise göndermelimiyim? gamegaraj

Kendin kaliteli macun alıp garantiye bunu kullanın diyebilirsin
  7. B

Yardım Bu gaming laptop alınır mı

ss ni atsan daha iyi. Bu link sadece anasayfaya yönlendiriyor:D
  8. B

Hangi Laptop Alınır?

4060 da ram farkı var. Amazon farkı var. Beğenmezsen rahat iade etme şansı vs. Ama 5000 serisinde mfg var. 5050 de ne kadar iyi çalışır bilmiyorum ama böyle bir şey de var. Log da bu işlemcide anakart yanan modellerden diye biliyorum ama emin değilim. Ben de karar veremedim. Yapıcağım işe veya...
  9. B

Çözüldü✓ CİHAZINIZ BİR SORUNLA KARŞILAŞTI VE ONARILAMDI

Biosu güncellerken bios sürümleri var. Bir anda en yenisini yüklediyseniz belki hata ondan kaynaklı olabilir
  10. B

350k kredi borcum var patladım şimdi ne olacak yardım?

Banka günde 20 kere arar. Avukata haciz verirler. Çoğu Banka yapılandırma yapmaz çoğu zaman faiz işletir günlük bilerek. Sürekli su ay bu kadar ödeyin avukata vermeyim diye sürekli darlarlar. Amac faize sokup. Seni sürekli faizini ödettirip sömürmek. 😅
  11. B

Yardım Depolama İhtiyacım var

Artıyor hocam. Hatta ben twinmoss alıyordum. Fazlalıklari satıyordum. 512 gb lari 1000 de veriyordum. Bırak satmayi kendime alamıyorum 😅 sahibinden belki denk getirilir. Tüketici Satıcı lazim
  12. B

Hasta olmasam olurdum da. Yine bulursam paylaşırım.Sana m2 girişinde var mı
  13. B

hardiske girme. Dolap , Sahibinden Letgo 500 gb ları 1200 den bulabilirsin. Takip etmen lazım
  14. B

Yeni laptop aldım driver nasıl kurarım

Bios güncellemene gerek yok. Sıkıntılı iş. Aman aman gerekli bir şey değil. Biosa zarar verirsin bırak boşver. Garanti ile uğraşırsın sonra
  15. B

Yeni laptop aldım driver nasıl kurarım

Sorun yaşamıyorsan gerek yok. Baktın takılma görüntü bozulma toucpad v vs sorunları varsa sıfırden tekrar yaparsın. Yoksa gerek yok.
Geri