beko42 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Ram arıyorum yardım y

3200 alırsan 3200 de çalışır. Sorun olmaz çok bilindik marka alırsan voltaj, cl değerleri ayniysa
  2. B

I3 12100f asus tuf gaming 2060

Hikayeli oyun oynuyorsan psu yüksekse arc a750 de alabilirsin. 4k civarına bulunabiliyor
  3. B

Türk telekomdan 250 TL Petrol Ofisi Kuponu

Türk Telekom/ Online giriş/ Prime ayrıcalıkları/Ordan kampanyayı bulup şifre al diyorsunuz
  4. B

Türk telekomdan 250 TL Petrol Ofisi Kuponu

Ev interneti Prime ayrıcalıkarı kısmından 250 tl lik şifre alabiliyorsunuz. Ben şimdi aldım.
  5. B

Yardım İKİNCİ EL 2TB SATA SSD 1600TL OLABİLİR Mİ?

İçinde flash bellek hafıza var. Bir ara 32 tb usb bellekler vardı. Sahte kapasitedir. Boşa paranı harcama. O fiyata Satıcı koymaz zaten
  6. B

Yardım I5 14400f kullanan varmı

Güç planı performans modunda alın. Sıcaklıklar nasil
  7. B

2025-2026 yılında laptop almak mantıklı mı?

Bende laptop kullanıyorum yıllarca da sabitse masaüstü en iyisi bence. Yeni modeller eski modellere göre kalite zayıf geliyor. Tasarımlar aynı işlemciler güçlü olunca artık bazı işlemcileri sogutamiyor. Ekran kötüde olsa alışıyor insan. Ama tercih meselesi
  8. B

Arc A750 Ekran kartı Silkroad da oyuna girdikten sonra oyundan atıyor.

Teşekkürler hocam sagolun
  9. B

2025-2026 yılında laptop almak mantıklı mı?

Ama oyuncuysan sıcaklık sorunları, ekran kalitesi küçüklüğü, fan sesi, battery drain, servis rezaletleri vs uzedebilir. Kullanım amacına göre degisit
  10. B

Laptop Isınma Sorunu – Servis Çözmedi, THH Raporu Reddedildi / Ne Yapmalıyım?

Watt kısıtlaması. Yada turbo modu kapatacaksınız. Bende de Acer v15 13620h vardı. 95 100 dereceleri görüyordu 60w a kısıtlamama rağmen. FAZ değişimli termal ped ile sorunu çözdüm. 85 90 derece maks görüyor 60w performans modunda. Belki bu çözümler işinize yarar turbo kapatmak istemezseniz. Ben...
  11. B

Arc A750 Ekran kartı Silkroad da oyuna girdikten sonra oyundan atıyor.

Hocam arkadaşın sorunuydu. Serverin yazılımcısi gelmiş dediklerinizi attım yine sorun yapıyormuş. Bota güncelleme aticakmis. O zaman düzelir demişler. Bot olmadığı sürece sorun yok. Botda sorun devam ediyormuş
  12. B

Yardım I5 14400f kullanan varmı

Kardeşi 13400f kullanıyorum
  13. B

Kingston 16GB Beast EXPO 6000MHz CL30 DDR5 Single Ram 9.405 TL!

Bu kadar para ediyorsa notebookta 16 gb ram çıkarıp satıyım. Laptopu parası çıksın,😊
  14. B

LOL Fps Bu Sistemde Normal Mi?

İşlemcinin çoklu çekirdek yerine tekli çekirdek hızına bakıyor. Yani ghz ne kadar yüksek o kadar fps diyebiliriz
  15. B

Acer nitro 5 değişik fan sesi

Garantiye gönder. Sen içini açmadıysan para almazlar
Geri