Evet. Performans olarak en iyisi thermalright grizzly advance, prosu da var o da iyidir büyük ihtimal. Basic de kullandım. O da iyidi. Pullsarın o modeli en kötü değerler veren puttydi. Zaten giriş seviyesi belliydi. Marka belki iyidir. Ama putty için iyi diyemicem
Bu modelin 4060 13620h olan modeli var bende. Ekran kalitesi zayıf. 20 küsr ms geçikmesi var. Online da üzer. Ghosting var. Ben hikayeli oyunlarda bile arada nadir farkediyorum benimkinde bunda da aynıdır diye düşünüyorum. Fanlar bitişik buda ısınma sorunu yaratıyor. Her laptop ısınıyor ama...
4060 da ram farkı var. Amazon farkı var. Beğenmezsen rahat iade etme şansı vs. Ama 5000 serisinde mfg var. 5050 de ne kadar iyi çalışır bilmiyorum ama böyle bir şey de var. Log da bu işlemcide anakart yanan modellerden diye biliyorum ama emin değilim. Ben de karar veremedim. Yapıcağım işe veya...
Banka günde 20 kere arar. Avukata haciz verirler. Çoğu Banka yapılandırma yapmaz çoğu zaman faiz işletir günlük bilerek. Sürekli su ay bu kadar ödeyin avukata vermeyim diye sürekli darlarlar. Amac faize sokup. Seni sürekli faizini ödettirip sömürmek. 😅