bekoly isimli üyenin son içerikleri

1. B

Donanıma ayrılmış ram

Bilgisayarımda 3200 MHz CL16 değerinde 2 adet RAM bulunuyor. Yaklaşık 5 yıldır ikisini de sorunsuz şekilde kullanıyordum. Bir gün yeni bir monitör aldım ve çift ekran kullanmaya başladım. Ertesi gün eve geldiğimde bilgisayarımda kasmalar olduğunu fark ettim; belleğin bir kısmı donanıma ayrılmış...
  2. B

XMP açınca RAM donanıma ayrılıyor

buraya baktım ama çözümü tam olarak anlayamadım arkadaş ne yapmış 1761652806 ayrıca benim anakartım b450ms2h olduğu için 2 adet ram slotum var 4 tane yok
  3. B

XMP açınca RAM donanıma ayrılıyor

Merhaba, bilgisayarımda 2 adet CL16 3200MHz RAM mevcut. Yaklaşık 5 senedir ikisini de sorunsuz kullanıyorum, bir gün yeni bir monitör aldım ve çift ekran kullanmaya başladım. Ertesi gün eve geldiğimde bilgisayarımda kasmalar mevcuttu, donanıma RAM ayrılmıştı. Bildiğim tüm çözümleri denedim ama...
  4. B

Overclock sonrası bilgisayar reset atıyor/çöküyor

Merhaba, işlemcime overclock yapmayı denediğimde her seferinde ya mavi ekran alıyorum ya da bilgisayar kendini resetliyor. Sistemim: RX 5500 XT 4 GB, Ryzen 5 1600 AF, 16 GB RAM, B450M S2H. BIOS üzerinden de denedim, olmuyor. Ryzen Master uygulamasıyla yaptığımda da bilgisayar çöküyor. RAM'ler...
  5. B

PC Kendini Sürekli Yeniden Başlatıyor

Format atarken çöktüğü için pcyi sifirlama seçeneğini kullandim ama orda da tüm dosyalari silemedik vs dedi pcnacildiginda bazi driverlar duruyordu usb ilede format atmaya calisirken sertifika hatasi veriyor
  6. B

PC Kendini Sürekli Yeniden Başlatıyor

Sistem özelliklerim rx5500xt 4gb ryzen 5 1600 af b450m s2h 16 gb ram Bilgisayarimi 2020de aldim her sene guzelxe temizlerim ama son 1.5 senedir hic temizlemedim ve bu nedenle her yeri toz duman olmus fanlarin ici ekran kartinin ici vs her yer lol oynarken bile oyuny tam ekrana alinca 45fpse...
Geri