• bekovski
      Yürüyüş yerine merdiven çıkmayı daha çok seviyorum. Bina 15 katlı olduğu için 15 kat merdiven çık-in yapıyorum. Bu daha çok yoruyor genel olarak. Yürüyüş...
    • bekovski
      bekovski, Sağlık kategorisinde Kalori açıkları vs. sizce bu yaptığım doğru mu? başlıklı bir konu açtı.
      Biraz kilo almış vaziyetteyim. Kilom şu an 90 kilo civarında. Hedefim 80 kiloya kadar inmek fakat spor salonuna vs. gitmeyi düşünmüyorum. Günlük ortalama...
    • bekovski
      bekovski, Sosyal Medya Platformları kategorisinde İnstagram Hesabının Çalınması başlıklı bir konu açtı.
      instagram hacked sayfası beni yine yardım merkezine gönderiyor. Bunun nedenini bilen var mı? Form doldurma yerine atıp selfie istese hesabımı geri...
    • bekovski
      bekovski, Direksiyon/Gamepad kategorisinde PS4 kolu devre dışı kalıyor. başlıklı bir konu açtı.
      PS4 kolunu bilgisayar taktıktan ve kabloyu biraz hareket ettirdikten sonra kısa bir süre tüm USB portlarım devre dışı kalıyor. Tak çıkart yapınca problem...
    • bekovski
      bekovski, CS2 4:3 ekran hatası başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      'C:\AMD' dosyasını elle sildim ve birkaç alt AMD sürücüsünü denedim. Sorunum böylece çözülmüş oldu.
    • bekovski
      1 kez girebildim. sonrasında tekrar siyah ekran verip amd hata aracını açıyor. 1728681065 ve yine bu.
      • 1728681061356.png
    • bekovski
      bir öncekini ve beş sürüm öncekini denedim düzelmedi.
    • bekovski
      tırlatacağım galiba. olmuyor, kafayı yedirtecek. bilgisayarı formatladım ve şu an oyuna giremiyorum. aynı şeyi r6'da yapınca problem olmuyor.
    • bekovski
      içerisinde bunlar var
      • 1728677134323.png
    • bekovski
      sadece steamID var galiba, içerisini mi atayım?
    • bekovski
      1728676353 bilgisayarı sıfırlamadan önce problem yoktu sıfırlayınca ne olmuş olabilir?
      • 1728676262944.png
    • bekovski
      hayır yazmadım.
    • bekovski
      rx 6700 oyunu sil yükle yaptım, doğruladım ama olmadı. az önce config'den 1920x1080 yaptım ve açıldı fakat 1280x1024 falan yapınca açılmıyor.
    • bekovski
      ddu ile driverları silip yeniden kurdum fakat şimdi de giriş introsu bittikten sonra takılı kalıyor.
    • bekovski
      hayır. oyunu sil yükle yaptım düzelmedi. önceden böyle bir sorun yoktu.
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,323
Üyeler
159,604
Son üye