bekra06 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Oyunlarda nesneler geç yükleniyor / drop sorunu

ramleri kontrol ettim hem windows uygulamasından hemde rami çıkartım slotları filan kontrol ettim uygulama indirip kontrol ettim sorun çıkmadı
  2. B

bakayım işlemcide değişti aslında ondan kaynaklanabilir mi
  3. B

1732287540 hayır etmedim ramleri ama pc garantiye gitti ve ramlerin yenisi takıldı sorunlu olduğu için
  4. B

maalesef yeni bilgisayar ve mesela oyundayken normal oynarken garip bir ses geliyor kasadan ana menüye basınca ses gidiyor 1732287039 valoranta bu sesi fps kısıtlandırarak sesi biraz daha azalttım
  5. B

deneyim 1732286448
  6. B

hayır ssd kullanıyorum 1732285745 farklı bir diskim yok maalesef ve tüm oyunlarda yaşadığımı farkettim dün rdr2'dede yasadım
  7. B

Merhaba, yeni almış olduğum hazır sistem sorunlu geldi, garantiye gitti. Render sorunu ve görüntü gitme sorunundan RAM ve işlemci değişimi sağlandı, sorun yok dediler. Fakat oyunlarda render sorunu yaşıyorum nesneler kaplamalar gözle görülecek kadar abartısız geç yükleniyor , driverlar güncel ...
  8. B

Çözüldü✓ EKRAN GİDİYOR FANLAR HIZLANIYOR

Çözüm işlemci değiştikten sonra düzeldi teşekkürler
  9. B

Farming simülatör 22 drop sorunu

denedim yine her türlü drop yiyorum sanki uzaktaki nesneler gec yükleniyor gibi hissetiriyor
  10. B

GPU KULLANIMI 0A DUSUYOR VE DROP YİYORUM

attım format düzelmedi ama
  11. B

darboğaz yaşamıyorum
  12. B

RTX 4070 Super sistemde FPS birden aşırı derecede düşüyor

bendede rtx 4070 süper var bende bu sorunu yaşıyorum ses yok ama FPS birden düşüyor 1 hafta önce aldım kronik olabilir mi?
  13. B

Farming simülatör 22 takılma sorunu drop yiyorum ayarlar en fullde 1080 p çözünürlüğünde dlss ultra performansta. AMD ryzen 7500f rtx 4070 süper Asus 620 m-k anakart 32 GB crucial ram 1 TB ssd 650 w PSU 240mm sıvı soğutucu 2 hafta önce aldığım hazır sistem valorantta full ayarlarda problem...
  14. B

GPU KULLANIMI 0A DUSUYOR VE DROP YİYORUM

reis valla psudan olsa valo full ayarlarda açmaz diye düşünüyorum 1722436242 Corsair psu 650W MidT ATX ramlerde problem yok
Geri