bektasibrahim isimli üyenin son içerikleri

1. B

Lian Li Vector V100r(4 Fanlı Beyaz Kasa) - 3999 TL

Aktifte 8-9 aydır kullanan birisiyim ve premium hissettiren bir kasa içiniz rahat olabilir.
  2. B

Güvenlik Kamerası Önerisi

Herkese iyi forumlar öncelikle. Dubleks bir evim var ve kamera takmak istiyorum evin dışına önerebileceğiniz görüntü kalitesi güzel ve gece görüşü önemli poe/ip kameraya ihtiyacım var. Önerebileceğiniz kameralara açığım söylediğim kriterlere uygun şekilde. Evin çizimini bırakıyorum buraya...
  3. B

Topladığım 140 Bin TL Beyaz Renk RX 9070 XT Sistem Alınır mı?

Benzer sistem kullanıyorum ben memnunum ama fiyat bi tık tuzlu geldi bana açıkcası.
  4. B

🔥İndirim Neeko Oda Aydınlatma Sistemi Full Rgb Full Renk 493 TL

Ben almıştım 2 tane adaptörünü biraz daha yüksek bir amper ile değiştirirseniz daha iyi olur içinde gelen 12v 1a olarak geliyor ben 12v 1.5a ile değiştirdim daha iyi oldu.
  5. B

❌İndirim Bitti! Akko Tac75 Manyetik Switch %75 Beyaz Klavye | 2768₺

Kablosuz zannettim yanlışlıkla alıyordum son anda fark ettim kart numarası yazarken :D
  6. B

❌İndirim Bitti! Akko Tac75 Manyetik Switch %75 Beyaz Klavye | 2768₺

Türk telekomdan kodu nereden alacağız _
  7. B

❌İndirim Bitti! İtopya Her Gün 1 Ürün, 1 Özel Fiyat

Alınır mı sizce ?
  8. B

❌İndirim Bitti! İtopya Her Gün 1 Ürün, 1 Özel Fiyat

Link olan var mı ben mi bulamıyorum bir türlü ?
  9. B

Windows 10, Windows 11 Den Daha Hantal Çalışıyor.

11 de devam ediyorum şu an artık mecbur risk almadım bir de çift pc yayın yapacağım için 11 daha iyi olur diye ses etmedim artık.
  10. B

Hafta sonu deneyeceğim hocam teşekkür ederim.
  11. B

🔥İndirim Voltix 17-32" Lcd / Led Monitör Tutucu Kol, Amortisörlü 1.099,00 TL

aynı ürünü çinden aldım 2 tane si 832 liraya gelmişti.
  12. B

Modlanmış isolara güvenemedim hocam
  13. B

Kral zaten kablolu kullanıyorum ben sistemde interneti ama beni çıldırtan nokta geriye kalan 10 driver varsa 8 inde sorun yaşamış olmam
  14. B

Benim toplama serüveni biraz karışık hocam bi sabah otururken karar verip 1-2 saat içinde verdim siparişi ve güne devam ettim maliyetini bilmiyorum kaça topladığımı.
Geri