bektasibrahim isimli üyenin son içerikleri

1. B

Windows 10, Windows 11 Den Daha Hantal Çalışıyor.

Kurdum 11 i her şeyi hallettim şimdi artık şöyle bir hata var sistemi yeniden başlat dedin mi kapatıyor açılırken siyah ekranda kalıyor komple kapatıp açmam gerekiyor düğmeden.
  2. B

Teşekkür ederim.
  3. B

LTSC sürümünü nereden bulabilirim baya baktım ama bulamadım.
  4. B

Bu RTX 5070 Li Sistemi Daha Uyguna Toplayabilecek Var mı

Hocam ben tek tek kampanya kovalayıp topladım uyguna geldi.
  5. B

Windows 11 kurdum şu an daha stabil bir kaç bios ayarı da işi kolaylaştırdı stabil olması için.
  6. B

Şu an windows 11 olarak kurdum akşam fps testlerini yapıcam artık occt de test yaptım yarım saat kadar işlemcide hız düşmesi yaşamıyorum max 68-69 dereceleri gördüms tabi çalışıyor sistem problemsiz.
  7. B

Windows 11 i kurdum ama şöyle bir durum yaşadık ilk başta kurulum yaparken 45 dakika falan sürdü windows un mavi ekrandaki kurulumu dedim bunda bir yanlışlık var yeniden bi daha başlattım 5-6 dakikada kurdu bu sefer ama ufak bir problem var yeniden başlat dediğimde canı isterse çalışıyor yoksa...
  8. B

Biosu yeni güncelledim windows 10 kurmadan önce son sürüme(beta olmayan imzalı olan)
  9. B

Resmen isyanlardayım oyun için topladım oyundan çok windows çözümleriyle uğraştım.
  10. B

AMD nin kendi sitesinden indiriyorum bütün driverları chipset kurarken 2 kere hata verdi 3. de kuruldu ama 3 tane sürücü tanımadı garip bişeyler yapıyor ama anlamadım bende.
  11. B

O zaman bizim haftasonu gamenight tamamen çöp olucak herşeyi deneyerek anladığım kadarı ile yine bakıcam takıldığım konu olursa size yazarım hocam.
  12. B

Rufus ile kurulumda olmadı windows un kendi aracıyla hazırladım usb yi öyle kurudm.
  13. B

Bende de 10 garip çalışıyor, mesela ekran kartı driver ını 4 kere falan kurdum kütüphane 87 hatası veriyor sürekli.
Geri