Belalı Civciv isimli üyenin son içerikleri

1. Belalı Civciv

Samsung 27 4k OLED 34.999 TL (Peşin 9 Taksit)

No name ama türkiye piriz gelince çokta no name kalmadı gözümde :p Normalde bu kadar fiyat farkı varsa çin piriz felan gelir bence gayet gideri var
  2. Belalı Civciv

ajazz ak820 max olması lazım switchleri ve keycapleri epomaker dynatab75 den söktüm. Sol üsteki top gibi olan şeyi ve enterdahi keycape de 3d yazıcıdan petg şefaf olarak bastım.
  3. Belalı Civciv

Arkadaşlar yakın zamanda oled almaya karar vermiştim ve bu modeli aldım daha yeni geldi ve ufak karışlaştırmalar yaparak size gönderiyorum. Hem sorunuz olursa sorabilrisinz cevap verebilirm hemde kendi tercih etmiş olduğum model hakkında size bilgi sağlayabilirim. Model daha yeni bu yılın...
  4. Belalı Civciv

🔥İndirim Uniqamp ® Eco™ Pratik Portatif Katlanır Kamp Sandalyesi 499tl

Trendyolda buna benzer bir ürün buldum profili aynı ama koltuğu asma yeri ve tasarımı farklı videosunu izleyerek bakabilrisiniz...
  5. Belalı Civciv

Hocam ilk başta otururken yatak gibi gözüküyor kendine doğru çekip oturunca şeklini alıyor bundan sonra oturucağın zaman hafif bir şekilde tutup oturduğunda herhangi bir sorun olmuyor ilk başta fakrlı bir his oluyor sonra oturmaya alışıyorsun. Şuana kadar herhangi bir düşme olayı olmadı...
  6. Belalı Civciv

Resimde değişik mi çıkmış anlayamadım ama hafif içine gömülmeli ve kenarları sayesinde sallanıyor 3 kg ağırlığında ve sanırsam 130kg ye kadsr taşıyordu ayrıca kullanım talimatlarına uyulursa 10 yıl boyuna kullanılabileceği yazıyordu 1791067289 Proforce Sallanan Kamp Sandalyesi...
  7. Belalı Civciv

Bi ara bunlardan alıcam bunlardan alıcam diyordum migrosta sallanır kamp sandalyesine denk geldim 3000tl 3 taksit aldım böyle bir şey olamaz odamın bir kenarna koydum arada bir oturup sallanıyorum
  8. Belalı Civciv

Samsung Odyssey OLED G5 2k Alınır mı?

Sonunda güzel ve deneyimli yorumlar teşekkürler
  9. Belalı Civciv

Mini ledlerin videosunu izledimde karanlığı sanki gri gibi gösteriyorlar ben ips va her iksinide kullanmış biri olarak farklı ayrı bir deneyim yaşatıcak bir şey arıyorum
  10. Belalı Civciv

kırpılmıştan kastın nedir acaba 1790855255 Hocam g6 240hz modele ne diyorsun lg 26 olmuş
  11. Belalı Civciv

Hocam farklı bir konudada bunu attığını görmüştüm bunu neden tercih etmeliyim detaylandırsan sevinirm 50 inç biraz büyük hem pc hem xbox oturarak oynamak için almayı düşünüyorum 27 inç felan bu yüzden biraz büyek geldi detaylandırsan sevinirm.
  12. Belalı Civciv

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0G1TCLQQD/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A29CQWRZNTBLR8&psc=1 Amazonda peşin fiyatına 9 taksit var xbox series x var gta 6 için almayı düşünüyorum sizce düşünceleriniz nedir? Ayrıca Bunun 4k olan modeli samsung odyssey g8 4k da almayı düşündüm bundada peşin...
  13. Belalı Civciv

Djı Osmo Mobile Se Gimbal 3.315 TL

Sağol paşalar gibi iademi yaptım bunu aldım
  14. Belalı Civciv

https://www.hepsiburada.com/ustten-cekim-masa-telefon-tutucu-katlanabilir-ve-360-doner-ayarlanabilir-stand-video-cekimi-ve-canli-yayin-icin-sabit-kelepceli-tripod-braketi-tum-akilli-telefonlarla-uyumlu-cz34-pm-HBC0000AE7GIN Böyle birşeyde alabilrsin harektli felan yada aşağıdaki gibi...
  15. Belalı Civciv

İhtiyacı olan varsa alsın ben bir tane aldım https://www.n11.com/urun/dji-osmo-mobile-se-gimbal-26813638?magaza=4berry
Geri