Belalı Civciv isimli üyenin son içerikleri

1. Belalı Civciv

🔥İndirim 90x40 harry potter mousepad 400 tl

90x40 ne mouse ve klavye için özel ev mi yapıcan bence git güzel bir 40x45 mouse pad al klave boşta kalıyor ama mouse alanı fazla oluyor ve tasarımlarıda hoş oluyor ben günlük olarak ulugames drift no mercy kullanıyorum gayet iyi
  2. Belalı Civciv

🔥İndirim 90x40 harry potter mousepad 400 tl

Bu ürünler türkiye lisanslı olduğu için çok değerli olmuyor yani koleksiyonluk alınmaz bilginize
  3. Belalı Civciv

🔥İndirim DAREU EK60 HE Manyetik Switch Klavye 1399 TL

Kral herşeyide hateleme millet ne istiyorsa onu alsın
  4. Belalı Civciv

Defacto erkek bere 60 TL

Bunun antrisitini geçen yıllarda 40 tl ye almıştım hala kullanıyorum kaliteli
  5. Belalı Civciv

McDonald’s bedava konusu

Ben yiyici değilim seyirciyim 1770575179 Bu iş bizden sorulur 1770575208 Sildim videoları felan
  6. Belalı Civciv

McDonald’s bedava konusu

Yok ya ekonomik menüleri yine düşük bence 1770530865 valla haklısın
  7. Belalı Civciv

McDonald’s bedava konusu

Bu ürünlerden birini alabilirsiniz bunun dışında nasıl elde edilir bilmiyorsanız anlatayım telefonunuza McDonald’s uygulmasını indirp sağ altaki diğer kısmından hesap oluşturuyorsunuz ardından anasayfaya dönüp burger crush oyununu oynuyorsunuz oyunda 4 lü eşleştirme ek 5 saniye veriyor bu...
  8. Belalı Civciv

Yardım Fatura geriye dönük kesilse ürünüm kargodan geçer mi?

Yurt dışından bir ürün almayı düşünüyorum gümrükte genelde şu oluyor diye biliyorum yeni bir yasa yürürlüğe giricek ise ondan önce faturalandırılan ürünler bu yasadan muhaf tutuluyor mesela bir firima ile konuşsam ve faturayı 31 ocak olarak kestirsem kargom geçer mi acaba? Yasal değil fakat...
  9. Belalı Civciv

Klasse Longteng Mouse Pad 1.079 TL

https://www.amazon.com.tr/dp/B09SYCNZMJ/ref=asc_df_B09SYCNZMJ1751246340000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B09SYCNZMJ&linkCode=asn&th=1 Son 2 ayın en düşük fiyatlarından biri
  10. Belalı Civciv

500tl speed mouse mad önerisi.

Bende bu mousepad var ulugames drift ama 3 günlük kullanımda tepede çok alaksız bir yerde dikiş attı
  11. Belalı Civciv

Öneri 90x40 mousepad önerisi

Ben bimden aldığım mousepadi 1.5 yıl kullandım sonra klasse mousepade geçince çok kaliteli hissettirdi
  12. Belalı Civciv

Malatyada yapıcak bir şey var mı?

Valla sende hakıısın
  13. Belalı Civciv

Bowling bilardoda bana pahalı geliyor 15 dakikalığına 300tl ödüyordun çok saçma
  14. Belalı Civciv

🔥İndirim WRAİTH İNDİRİM KODU (yeniden)

Bu arad indirim saat 2:00 kadar geçerli
  15. Belalı Civciv

Malatya bu aralar sadece avm'den ibaret olmaya başladı. Benim gibi Malatyalı olan ya da Malatyaya gelip herhangi bir aktivite yapan var mı? Bu aralar gerçekten çok can sıkıcı geçiyor arada bir spora gidyorum ama hava o kadar soğuk ki grip başlangıcı var. Malatyalılar varsa Malatyada ne yapabilirm?
Geri