ajazz ak820 max olması lazım switchleri ve keycapleri epomaker dynatab75 den söktüm. Sol üsteki top gibi olan şeyi ve enterdahi keycape de 3d yazıcıdan petg şefaf olarak bastım.
Arkadaşlar yakın zamanda oled almaya karar vermiştim ve bu modeli aldım daha yeni geldi ve ufak karışlaştırmalar yaparak size gönderiyorum. Hem sorunuz olursa sorabilrisinz cevap verebilirm hemde kendi tercih etmiş olduğum model hakkında size bilgi sağlayabilirim.
Model daha yeni bu yılın...
Hocam ilk başta otururken yatak gibi gözüküyor kendine doğru çekip oturunca şeklini alıyor bundan sonra oturucağın zaman hafif bir şekilde tutup oturduğunda herhangi bir sorun olmuyor ilk başta fakrlı bir his oluyor sonra oturmaya alışıyorsun. Şuana kadar herhangi bir düşme olayı olmadı...
Resimde değişik mi çıkmış anlayamadım ama hafif içine gömülmeli ve kenarları sayesinde sallanıyor 3 kg ağırlığında ve sanırsam 130kg ye kadsr taşıyordu ayrıca kullanım talimatlarına uyulursa 10 yıl boyuna kullanılabileceği yazıyordu
1791067289
Proforce Sallanan Kamp Sandalyesi...
Bi ara bunlardan alıcam bunlardan alıcam diyordum migrosta sallanır kamp sandalyesine denk geldim 3000tl 3 taksit aldım böyle bir şey olamaz odamın bir kenarna koydum arada bir oturup sallanıyorum
Mini ledlerin videosunu izledimde karanlığı sanki gri gibi gösteriyorlar ben ips va her iksinide kullanmış biri olarak farklı ayrı bir deneyim yaşatıcak bir şey arıyorum
Hocam farklı bir konudada bunu attığını görmüştüm bunu neden tercih etmeliyim detaylandırsan sevinirm 50 inç biraz büyük hem pc hem xbox oturarak oynamak için almayı düşünüyorum 27 inç felan bu yüzden biraz büyek geldi detaylandırsan sevinirm.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0G1TCLQQD/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A29CQWRZNTBLR8&psc=1
Amazonda peşin fiyatına 9 taksit var xbox series x var gta 6 için almayı düşünüyorum sizce düşünceleriniz nedir? Ayrıca Bunun 4k olan modeli samsung odyssey g8 4k da almayı düşündüm bundada peşin...
https://www.hepsiburada.com/ustten-cekim-masa-telefon-tutucu-katlanabilir-ve-360-doner-ayarlanabilir-stand-video-cekimi-ve-canli-yayin-icin-sabit-kelepceli-tripod-braketi-tum-akilli-telefonlarla-uyumlu-cz34-pm-HBC0000AE7GIN
Böyle birşeyde alabilrsin harektli felan yada aşağıdaki gibi...