İnternetten almadım mağazadan aldım ayrıca sadece ekran yanığını söylemişlerdi şarjı söylememişlerdi bende iade olarak bahane olarak kullandım :p
1780588742
Onlara açıp ürünü göstermeniz lazım ben 2 yıl önce huwai band düşmüştü Malatya’da gidip mağaza ile konuştum demo satışı yok dedi felan...
Apple watch 9 gps cellerur almıştım
İade sürecini anlataytım:
Vatan genel merkezini aradım dedimki ; Ben ankarada ankamall'da bayram gezisi sırasında aldım. Şehrime gelip kurulumunu yaptığımda ekranda yanık ve ayrıca sarjının 2 saaten daha az gittiğini söyledim
Genel merkez: Ankaramall'I...
Anladım yani şirketlerin bir nevi kendi kafasına göre fiyat atmasının sonucunda oluşan fiyat tepesi gibi bir olay. Bazı şirketler ise 2200-2500 gibi uygun fiyatlara satabilir ancak bu kalitesiz olduğu anlamına gelmez. Olarak anladım
Bu ürün ne alaka diyebilrisinz fakat geotekstil keçe denen madde yüksek yoğunluklu ısı yalıtımı ve ses yalıtımı için kullanılan bir maddedir eğer odanıza ses yalıtımı gibi bir şey yapma planınız var ise uzu yollu olarak bunu tercih edebiliceğinizi düşnüyorum...
Sıvı soğutucular hakkında merak ettiğim bir şey var. Fiyatları yanı sıra özellikleri nasıl belirleniyor 2200TL ye de var 10.000 TL ye de 360 lık soğutucu var farkı nasıl belirleniyor acaba?
Vatandan demo olarak aldım demo modu kapatmak için ayarlarda 2 parmağınla 3 defa tıkla gibi yapıyolar fakat onlarce kez denememe ramen yapamadım. Reset attım format attım düzelmedi sizce nasıl giderebilirm?