Bu aralar LGA 1700 olan bir ana kart almak istiyorum, geçen gün donanım arşivinin atmış olduğu intel arc b580'i almıştım bide i5-13400F almayı düşünüyorum şehrimde ikinci el uygun var fakat sizin bir tavsiyeniz var mı intel arc b580 için uyumlu bir işlemci ve ana kart. Var ise tavsiye...
Lolde bir hesap satın alması için konuşuyorumda hesapta 5 tane Kül serisi geldiği ilk zamandan açılmış çerçeveli ve simgeli olduğunu söylüyor. Sizce bunlar değerli mi? değerli ise ne kadar tutar şuan bu ana 5 skine takılmış durumdayım
6 Şubatan sonra alışveriş yapan var mı? kargonuz geldi mi ya da gümrükte kaldı ise ücreti ne çıktı? Türkiyedeki kan sömüren firimalar yüzünden yurt dışında 1000tl ye satılan kulaklık Türkiyede 2500TL ve bu durum çok can sıkıcı vergisi ne ise yurt dışından almayı yeğlerim gibi düşünüyorum ama...
https://shopcasio.ersasaat.com.tr/casio-gmd-b300sc-2dr-kol-saati-d2
Ürün bu benim casio G-SHOCK için görüşüm band gibi ince saatler takıyorsanız alışmanız zor olabilir ama bir haftadır özel bir g-shock saat aldım ve kullanıyorum aşırı memnum. Şuanki saatin görünüşü ortalamanın altı gibi ama...
90x40 ne mouse ve klavye için özel ev mi yapıcan bence git güzel bir 40x45 mouse pad al klave boşta kalıyor ama mouse alanı fazla oluyor ve tasarımlarıda hoş oluyor ben günlük olarak ulugames drift no mercy kullanıyorum gayet iyi