Arkadaşlar bu konud anlamadığım bir şekilde havit hakkında ufak kavgalar dönüyor fakat güncel fiyatlar ile havit satın almak gerçekten mantıklı bir karar oluyor. Bu konudaki mikrofonu kuzenime almıştım ve gayet beğenerek kullanıyor, bunun dışında bu salı olan indirimlerden Havit H635BT aldım ve...
Satıcı amazon ilerleyen süreçte böyle bir konudan destek talebi açsak yardımcı olabilirler yeni bir modelle yada birebir değişim ile yardımcı olucaklarını düşünüyorum.
Dahili kablolu powerbank almayı düşünüyorumda düşünceniz nedir? Bu powerbank güzel gibi duruyor fakat bana göre powerbank çok yer kaplamadan yada kablo karmaşası yapmadan kullanılması gereken bir ürün, bu nedenle dahili kablolu bir powerbank almayı düşünüyorum.
Cs de kasa açmak için para yatırmaktansa paranın yattığı bir glock, ak yada bi m4 alsan seni daha çok mutlu eder. Kumar bir bağımlılık 1-2 kazanırsn belki sonra batarsın tadın kaçar. Belki 1 bile olmadanda batarsın ayrıca yasal değil ve ilerleyen sürede başına bela alabilirsin. Son olarak dini...
Bi dilekçe dolduruyorsun kendin ister elle yada insan kaynaklarının hazır talep kağıdı varsa ordaki boşlukları dolduruyorsun sonra imzalıyorsun onlarda işleme koyuyor