belediye66 isimli üyenin son içerikleri

1. B

Samsung C400 Soundbar Bilgisayara nasıl bağlayabilirim ?

optik kabloyu nasıl çözdünüz acaba bilgisayarda çıkış var mıydı ben de çıkış yok onu nasıl halledebiliriz bilginiz var mı ? 1748598084 anladım teşekkürler
  2. B

Hocam Anakart Asus Prime z790P soundbarda hdmi desteği yok maalesef sadece bluetooth ve optik kablo ama bluetooth bağlantısı pek tercih etmiyorm açıkçası filmlerde felan gecikme oluyo tarzı şikayetler vardı siz memnun musunzu bluetooh bağlantısından
  3. B

Merhabalar, Samsung C400 Soundbar aldım fakat bilgisayar bağlantısını çözemedim biraz araştırma sonucu toslink optik kablo gerekiyormuş sanırım ama benim bilgisayarın öyle bir çıkışı var mı emin değilim daha doğrusu göremedim ben. (Anakar:Asus z790P) Nasıl halledebiliriz acaba bu sıkıntıyı...
  4. B

Çözüldü✓ PC için ses sistemi

hocam ben de aynı soundbarı aldım fakat bilgisayara bağlayamadım toslink optik ses kablosu varmış sanırım ama benim bilgisayarda bu optik çıkış yok göremedim ben siz bağlantı işini nasıl çözdünüz bilgi verebilir misiniz acaba ?
  5. B

PS5 Slim CFI-2016 Modeli Hakkında Bilgilendirme Ve Önceki Model PS5 FAT CFI-1216 İle Karşılaştırma

Hocam merhabalar, bu Gürcistan'dan getirilen CFI - 1208A modelini tavsiye ediyor musunuz ? 1216 ile bir farkı var mı ?
Geri