Belial isimli üyenin son içerikleri

1. B

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Benim algım mı bozuldu yoksa biz her hafta aynı şeylerimi görüyoruz bu indirimlerde
  2. B

🔥İndirim Xfx Mercury RX 9070 XT Beyaz 38.871₺

Beyler ben 'hata terminale açık olmayan işlem' uyarısı alıyorum bu kartlamı ilgili yoksa stok mu bitti?
  3. B

bunda taksit imkanı yok değil mi ben göremedim, taksitsiz alamayacagım galiba :'(
  4. B

beyler 37 bine sapphire pure alıcaktım, 1800 daha verilir mi bunun için ?
  5. B

🔥İndirim Colorful Cvn B650 Gamıng Frozen V14 Ddr5 7600mhz Atx Gaming 6272.10tl

Hocam bu konuyu kapat bence insanlar mağdur olmasın, 2 defa sipariş ettim 2 defa mATX gönderdiler, 2 haftadır iade bekliyorum hala bireysel müşteri olmama rağmen fatura falan istiyolar garip bir şekilde, ve bu durum hakkında kendilerini bir hafta once uyarmama ragmen hala değiştirmemişler başlığı.
  6. B

Hp Victus Laptoplarda Neye Dikkat Edilmeli?

[H3 id='HP+OmenURLhttpswww.epey.comlaptophp-omen-gaming-16-wf0003nt-81t42ea.html16-wf0003ntURL']HP Omen 16-wf0003nt[/H3] Garantisi bitmişti servise götüremedim o yüzden, servis kısmına bir şey diyemeyeceğim.
  7. B

Hp Victus Laptoplarda Neye Dikkat Edilmeli?

omen 16 var 1 senede fanları bozuldu, hiç tavsiye etmiyorum
  8. B

Gigabyte M27up Alınır mı ?

Ben beyaz halini aldım memnunum 1 ay once falan, kasa kötü diye oyun oynarken 1080pye çekiyorum, onun dısında 4k hoş, henüz bi sıkıntıyla karsılasmadım, hatta sırf bu ekran 4k diye şimdi 4k oyun oynatıcak kasa diziyorum :blobdance:
  9. B

Beyler colorful b850m frozen gaming v14 alınır mı? Işlemci 9700x
  10. B

Beyler asus prime 9070xt kaç para olursa alınır? Sapphire pure ile arasında uçurum bi fiyat farkı var
  11. B

❌İndirim Bitti! Colorful Cvn B650 Gaming Frozen Atx Anakart 7469 TL (Tt Kuponu Varsa 7169 TL)

Yapay zekayla konusuyormus gibi hissediyorum sorma
  12. B

❌İndirim Bitti! Colorful Cvn B650 Gaming Frozen Atx Anakart 7469 TL (Tt Kuponu Varsa 7169 TL)

Oda B650M Geldi dostum sipariş etme, 50 defa konustuk hala yanlış ürün sebebiyle iade ettiğim için b650m ürünü size ulasmadımı yazıyolar mesajlarda :D
  13. B

🔥İndirim MSI Pro B850m-A Wıfı Pz 7999 TL İtopya İtopik Saatler

Şunu indirime koycaklarına 9070 xt koysalardı ya
  14. B

Yav bunlar ürünün fotografınada b650 koymuşlar, mATX versiyonunu değil. Yanlış ürün geldi, bunu değiştirebilir miyiz diye soru sordum, soruya verdikleri cevaptada ilanın yanlış olduguna dair birşeyde söylemediler. Tekrar sipariş edeceğim bu üründen, bu sefer yanlış ürün göndermezsiniz herhalde...
Geri