Belial isimli üyenin son içerikleri

1. B

❌İndirim Bitti! Gıgabyte B850m Force 9600mhz(Oc) Anakart 5.499₺

Ya su anakarti gormekten gına geldi artık, b850m eagle ice veya aorus ice için indirim getirsenizee kardesim artık kuruduk yahu
  2. B

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Hocam bu urunlerin indirimli fiyatlarında kullanılan yeşil sarı ve kırmızı renklerin bir anlamı var mı ? EDIT: gördüm şimdi teşekkürler
  3. B

2 gün önce 5.000 tl'den aldım bugun gelirse cinnet geçiririm
  4. B

🔥İndirim Asus B650m-R Anakart 🔥 4.535 TL 🔥

Bu anakartın beyaz olmaması beni nasıl yaraladı anlatamam
  5. B

10.000 TL Bütçe ile Beyaz Atx Anakart Önerisi

Bende aynı şekilde beyaz anakart arıyorum indirimle 9k civarı bulursam bunu alıcam, 9700x ve 9070 xt ile sistem topluyorum, kasada lian li O11 dynamic mini v2, başka anakart tavsiyesi olan varsa dinlemedeyim. [H3 id='Gigabyte+B850+Eagle+WIFI7+Ice']Gigabyte B850 Eagle WIFI7 Ice [/H3]
  6. B

🔥İndirim AMD Ryzen7 9700x Tray 11.213tl

Arkadaşlar ben rx 9070 xt ile bir sistem toplamak istiyorum çok bilgim yok, bu fiyat iyi mi alınır mı 9700x yoksa indirim gecesini beklemeliyim cuma günü indirimle buna yakın bir işlemci bulmak için?
  7. B

Beyaz sistem istiyorum ondan düşünüyordum ama Arkadaş bana korku saldı...
  8. B

Belli değil ama 7500f f civarı bişe alıcam çok güçlü bişey almıycam
  9. B

Arkadaşlar bu ürün alınır mı? Anakartlar hakkında bilgi sahibi olan var mı ? rx 9070 xt almayı dusunuyorum: [H3 id='ASUS+B650E+MAX+GAMING+WIFI+W+AMD+AM5+B650+Soket+DDR5+8000OCMHz+ATX+Gaming+Oyuncu+Anakart']ASUS B650E MAX GAMING WIFI W AMD AM5 B650 Soket DDR5 8000+(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu)...
Geri